Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 505 від 03.05.2018р. 
Документ №505 від 03.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.05.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.05.2018р.  № 505
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1. Приватному підприємству «Стан плюс», фізичній особі для проведення комплексу протиаварійних робіт та регенерації будинку на площі Ринок, 5 у м. Івано – Франківську.

1.2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Інтелком» для нового будівництва критої стоянки для зберігання автомобілів на вул. Микитинецькій, 7а у м. Івано – Франківську.

    1. Товариству з обмеженою відповідальністю «СКС Інвестбуд», Агропромисловій фірмі «Злак» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №7 по генплану (2-ий пусковий комплекс) на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець.
    2. Фізичним особам для реконструкції крамниці продтоварів «Дари моря»

та офісних приміщень з прибудовою громадських приміщень на вул. Січових Стрільців, 4-В у м. Івано – Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Євробуд ІФ», Товариству з обмеженою відповідальністю «Евробуд ІФ», фізичним особам для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Добролюбова, 2 у м. Івано – Франківську.

2.2.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Крокус – Станіслав» для реконструкції приміщень громадського центру під заклад громадського харчування з добудовою на площі Міцкевича, 8 у м. Івано – Франківську.

2.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Спілка забудівників» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку із закладами громадського призначення на вул. Гетьмана П. Дорошенка у м. Івано – Франківську.

2.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Шерембуд»                           для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Б. Хмельницького (поруч будинку №59) у м. Івано – Франківську.

2.5.        Фізичній особі для реконструкції адміністративно – виробничої будівлі з закладом ресторанного господарства з добудовою на вул. Джохара Дудаєва, 10 у м. Івано – Франківську.

2.6.        Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Незалежності, 87а у м. Івано – Франківську.

2.7.        Фізичній особі для реставрації частини фасаду першого поверху та пристосування квартири №1 під торгово – офісні приміщення на вул. Івана Франка, 11 у м. Івано – Франківську.

2.8.        Фізичним особам для реконструкції квартири № 111 під магазин продовольчих товарів та магазин товарів для тварин на вул. Івана Миколайчука, 13 у м. Івано – Франківську.

2.9.          Фізичним особам для реконструкції квартири № 1 з добудовою на вул. Гетьмана Мазепи, 6а у м. Івано – Франківську.

2.10.                Фізичній особі для реставрації горища пристосуванням під офісні приміщення на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано – Франківську.

2.11.                Фізичним особам для ремонтно – реставраційних робіт квартири № 4 та квартири № 5 з об’єднанням та долученням частини приміщень загального користування (горища) на вул. Гординського, 5 у м. Івано – Франківську.

2.12.        Фізичній особі для реконструкції торгового закладу на вул. Академіка Сахарова, 33 у м. Івано – Франківську.

3.        Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.

4.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.