Рішення виконавчого комітету  "Про роботу комунальних автобусних маршрутів..."  № 508 від 03.05.2018р. 
Документ №508 від 03.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження складу робочої групи для обстеження пасажиропотоку на автобусному маршруті № 27
Рішення виконавчого комітету  №543 від 17.05.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.05.2018"Західний кур'єр" 20 17.05.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.05.2018р.  № 508
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу комунальних автобусних маршрутів


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про автомобільний транспорт», Постановою Кабінету Міністрів України від 18.02.1997р. № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 р. № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Встановити граничний розмір тарифу на проїзд в комунальних автобусних маршрутах КП «Електроавтотранс» міста Івано-Франківськ у розмірі 4,00 грн.
  2. Зобов’язати КП «Електроавтотранс» у комунальному пасажирському автотранспорті здійснювати пільговий проїзд без обмежень осіб з інвалідністю внаслідок війни; учасників бойових дій; учасників АТО; осіб – постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС – 1 категорії; учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС – 2 категорії; дітей, які потерпіли від ЧАЕС, яким встановлено інвалідність, пов’язану з цією катастрофою; ветеранів військової служби; ветеранів органів внутрішніх справ; ветеранів державної пожежної охорони; ветеранів Державної служби спеціального зв’язку; ветеранів служби цивільного захисту; ветеранів Державної кримінально-виконавчої служби; ветеранів податкової міліції; батьків військовослужбовця, який загинув, помер або пропав безвісті під час проходження військової служби; осіб з інвалідністю військової служби; реабілітованих; дітей з багатодітної сім’ї; осіб з інвалідністю 1, 2 та 3 групи, дітей з інвалідністю та осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю 1 групи або дітей з інвалідністю (не більше однієї особи, яка супроводжує особу з інвалідністю 1 групи або дитину з інвалідністю); пенсіонерів за віком та учнів.
  3. Безоплатне перевезення учасників бойових дій у комунальному пасажирському автотранспорті здійснюється при наявності посвідчення учасника бойових дій або нотаріально завіреної копії посвідчення; учасників АТО у комунальному пасажирському автотранспорті здійснюється при наявності довідки про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України; бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України – при наявності посвідчення бійця-добровольця антитерористичної операції, виданого Івано-Франківською обласною радою або нотаріально завіреної копії посвідчення.
  4. Безоплатне перевезення осіб з інвалідністю 3 групи та пенсіонерів за віком у комунальному пасажирському автотранспорті здійснюється при наявності посвідчення. яке надає право безкоштовного проїзду та «Картки іванофранківця».
  5. Безоплатний проїзд учнів у комунальному пасажирському автотранспорті здійснюється за наявності дійсного учнівського квитка.
  6. Внести зміни в додаток 2 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 10.09.2015 р. № 500, виклавши схему руху автобусного маршруту №27 «м-н «Каскад» – вул. Пулюя», в наступній редакції:

Прямий напрям: м-н «Каскад» – вул. Миколайчука – Стуса – Івасюка – Івана-Павла ІІ – Миру – Деповська – Вовчинецька – Василіянок – Галицька – Пулюя;

Зворотній напрям: вул. Пулюя – Берегова – Довга – Бельведерська – Ленкавського – Короля Данила – Південний Бульвар – В. Великого – П. Орлика – Новгородська – Дністровська – Василіянок – Гаркуші – Привокзальна – Деповська – Миру – Івана-Павла ІІ – Івасюка – Стуса – Миколайчука – м-н «Каскад».

  1. Затвердити на період до 01.07.18 року граничний коефіцієнт співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів до кількості пасажирів, які оплачують проїзд у транспорті загального користування у м. Івано-Франківськ КП «Електроавтотранс»:
  • в автобусному сполученні – 0,93.
  1. Управлінню транспорту і зв’язку створити робочу групу для обстеження пасажиропотоку на маршруті № 27 до 20.05.2018 року та за результатами обстеження подати до 01.07.18 року на затвердження міському виконавчому комітету граничний коефіцієнт співвідношення кількості безоплатно перевезених пасажирів до кількості пасажирів, які оплачують проїзд у транспорті загального користування у м. Івано-Франківськ на 2018 рік.
  2. Відділу патронатної служби (В. Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.


Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.