Рішення міської ради  "Про перейменування вулиці..."  № 88-19 від 02.05.2018р. 
Документ №88 від 02.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Порядку найменування та перейменування об'єктів благоустрою в м. Івано-Франківську та Порядку спорудження пам'ятників, встановлення пам'ятних знаків, меморіальних дощок у м. Івано-Франківську
Рішення міської ради  №367 від 20.01.2017р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.05.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 02.05.2018р.  № 88-19
 

Про перейменування вулиці



Розглянувши звернення Івано-Франківського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім.Т.Шевченка, керуючись Законом України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням сесії міської ради від 20.01.2017 №367-9 «Про затвердження Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою в м. Івано-Франківську та Порядку спорудження пам’ятників, встановлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м. Івано-Франківську»  та враховуючи рішення відкритого громадського обговорення від 04.04.2018р.,  міська рада


вирішила:

1. Перейменувати вулицю Островського  іменем Олександра Олеся -  українського письменника, поета, драматурга.

2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак) забезпечити встановлення аншлагів назви вулиці,  управлінню транспорту та зв’язку (О.Ганчак) впорядкувати транспортну схему, враховуючи перейменування вулиці.

3.Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини (О.Кошик) встановити інформаційну дошку на вул. Олександра Олеся, приурочивши її відкриття 140-річчю з дня народження письменника. 

4. КП «Міська ритуальна служба» (А.Хруник) взяти на баланс інформаційну  дошку, забезпечити її підтримання в належному стані після встановлення.

5. Рішення оприлюднити в газеті «Західний кур’єр» та розмістити на офіційному сайті міської ради.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                Р.Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.