Рішення міської ради  "Про надання згоди на придбання у комунальну власність т..."  № 129-19 від 02.05.2018р. 
Документ №129 від 02.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту рішення "Про надання згоди на придбання у комунальну власність терито-ріальної громади міста Івано-Франківська нежитлових примі-щень колишньої котельні на вул. Незалежності, 95А"
Рішення виконавчого комітету  №454 від 25.04.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.05.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(19  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 02.05.2018р.  № 129-19
 

Про надання згоди на придбання у комунальну власність територіальної громади міста Івано-Франківська нежитлових приміщень колишньої котельні на вул. Незалежності, 95А




Керуючись частиною 1 статті 59, частиною 2 статті 60  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», главою 54 та статтями 328, 329 Цивільного кодексу України, статтями 179 – 181 Господарського Кодексу України, з метою забезпечення надання мешканцям міста Івано-Франківська в районі вулиць Незалежності-Марійки Підгірянки та дошкільному навчальному закладу №14 «Кристалик» якісного та безперебійного теплопостачання і гарячого водопостачання, враховуючи пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 25.04.2018 року № 454), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Дати дозвіл Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на придбання у комунальну  власність територіальної громади міста Івано-Франківська нежитлових приміщень колишньої котельні з димохідною трубою, що знаходяться за адресою: м. Івано-Франківськ,  вул. Незалежності, 95А, які належать на праві власності приватному акціонерному товариству «Добробут ІФ», за ціною 2900000,0 грн. (два мільйони дев’ятсот тисяч гривень 00 коп.) без ПДВ, яка визначена суб’єктом оціночної діяльності ТОВ «Атлант-Укргруп» станом на 14.03.2018 року.

2. Уповноважити директора Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради М. Смушака на підставі виданої довіреності укласти та підписати з ПрАТ «Добробут ІФ» договір купівлі-продажу об’єкта нерухомості, вказаного у п.1 цього рішення.

3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) передбачити відповідні кошти у міському бюджеті на 2018 рік та забезпечити фінансування видатків головного розпорядника бюджетних коштів – Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, пов’язані з придбанням об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення, укладенням, державною реєстрацією договору купівлі-продажу та державною реєстрацією права власності за територіальною громадою міста Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради.

4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак) і Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І. Гриненько) спільно здійснити організаційно-технічне забезпечення укладення договору купівлі-продажу об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення.

5. Після реєстрації права власності за територіальною громадою міста Івано-Франківська в особі Івано-Франківської міської ради на об’єкт нерухомості, вказаний в п. 1 цього рішення, закріпити його на праві оперативного управління за Департаментом житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка, заступника міського голови Олексія Кайду та постійну депутатську комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства (Р.Харук).




Міський голова                                                    Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.