Рішення міської ради  "Про отримання (збір та облік) благодійних (добровільних..."  № 122-18 від 02.05.2018р. 
Документ №122 від 02.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.05.2018"Західний кур'єр" спецвипуск №20 17.05.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(18  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 02.05.2018р.  № 122-18
 

Про отримання (збір та облік) благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб на користь закладів та підприємств охорони здоров’я комунальної власності Івано-Франківської міської ради


       Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України  від 04.08.2000 р. № 1222 «Про затвердження Порядку отримання благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб бюджетними установами і закладами освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, науки, спорту та фізичного виховання для потреб їх фінансування», з метою забезпечення прозорості та інформаційної відкритості діяльності закладів охорони здоров'я комунальної власності м. Івано-Франківськ, міська рада

вирішила:

1. Затвердити Порядок отримання (збору та обліку) благодійних (добровільних) внесків і пожертв від юридичних та фізичних осіб на користь закладів та підприємств охорони здоров'я комунальної власності Івано-Франківської міської ради (додається).

2. Керівникам закладів та підприємств охорони здоров'я комунальної власності Івано-Франківської міської ради:

         2.1. До 01.07.2018 року встановити у приміщеннях закладів та підприємств охорони здоров'я комунальної власності Івано-Франківської міської ради електронні платіжні термінали для одержання благодійних (добровільних) внесків і пожертв.

     2.2. Не допускати на території закладів та підприємств охорони здоров’я комунальної власності Івано-Франківської міської ради збору благодійних (добровільних) внесків і пожертв у готівковій формі в інший спосіб, ніж через електронні платіжні термінали або шляхом безготівкового перерахунку через банківські установи (в тому числі від благодійних фондів та організацій).

     2.3. Оприлюднювати щомісячно, на веб-сайтах закладів охорони здоров'я комунальної власності Івано-Франківської міської ради (а у разі їх відсутності – на сайті уповноваженого органу управління), інформацію про надходження і використання отриманих благодійних (добровільних) внесків і пожертв за формою, яку наведено в додатку 2 до даного рішення.

         3. Покласти персональну відповідальність за виконання цього рішення на керівників закладів та підприємств охорони здоров’я комунальної власності Івано-Франківської міської ради.

      4. Секретаріату міської ради (Н. Карабин) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

      5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.


Міський голова                                                                  Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.