Рішення виконавчого комітету  "Про роботу відділу з питань діяльності правоохоронних о..."  № 321 від 22.06.2007р. 
Документ №321 від 22.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.06.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.06.2007р.  № 321
м.Івано-Франківськ
 


Про роботу відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконкому міської ради



Заслухавши та обговоривши інформацію про роботу відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Інформацію про роботу відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконкому міської ради взяти до відома.
  2. З метою збереження комунальної власності територіальної громади і забезпечення  належного  порядку в місті начальнику відділу  з  питань діяльності   правоохоронних   органів,   оборонної  та   мобілізаційної  роботи Б.Маланюку спільно з начальником МВ УМВС України в області В.Феликом координувати роботу підрозділів дільничних інспекторів міліції, патрульної міліції, громадських формувань з охорони громадського порядку, ТзОВ ДОА "Карпатський Альянс".
  3. Начальнику УЖКГ  П.Косюку провести ремонт громадських пунктів охорони громадського порядку № 6 (Профспілкова, 3); № 7 (Ленкавського,4).
  4. Начальникам відділу з питань діяльності правоохоронних органів, оборонної та мобілізаційної роботи виконкому міської ради Б.Маланюку, управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Ю.Щочкіну,  міському  військовому  комісару  А.Поливоді   забезпечувати виконання заходів уточненого мобілізаційного завдання.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому міської ради А.Лиса.



Міський голова                            Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.