Розпорядження міського голови  "Про проведення XVI Міжнародного фестивалю "Свято Ковалі..."  № 140-р від 10.05.2018р. 
Документ №140-р від 10.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №529 від 04.08.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.05.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.05.2018р.  № 140-р
 


Про проведення XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів»



       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», з метою проведення на належному рівні XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів»:


  1. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку спільно з ГО «Свято ковалів» забезпечити організацію та проведення XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів» з 11 по 13 травня 2018 року в Мистецькій галереї «Бастіон Станиславівської фортеці» (вул. Низова) та Палаці Потоцьких (вул. Шпитальна).


  1. Погодити ГО «Свято ковалів» розміщення 150 палаток для здійснення дрібнороздрібної торгівлі з 11 по 13 травня 2018 року (3 дні) на площі Ринок.


       Відповідно до п. 7.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529, за рекомендацією комісії з організації сезонної торгівлі, погодження на розміщення надати на безоплатній основі.


  1. З метою проведення на належному рівні XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів»:


3.1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак):

- забезпечити встановлення біотуалетів та турнікетів в Мистецькій галереї «Бастіон Станиславівської фортеці» (вул. Низова), палаці Потоцьких (вул. Шпитальна) та на площі Ринок з 11.05.2018р. по 13.05.2018р.


    1. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко):

- забезпечити чергування медичних працівників у місцях проведення масових заходів під час святкування XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів».


    1. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів у місцях проведення заходів під час святкування XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів».


    1. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І.Влізло):
  • здійснювати обстеження території поблизу проведення великих масових заходів на предмет безпечного відпочинку під час проведення заходів під час святкування XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів»;
  • забезпечити контроль щодо недопущення хаотичної торгівлі під час проведення заходів під час святкування XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів».
    1. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук), управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко):
  • забезпечити охорону громадського порядку й патрулювання під час проведення заходів XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів»;
  • забезпечити обмеження руху транспорту на вул. Низовій з 11.05.2018р. по 13.05.2018р. з 08.00 год. до 18.00 год.;
    1. Комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (Б.Кухарук) сприяти Івано-Франківському відділу поліції (Р.Прокопчук) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час святкування XVI Міжнародного фестивалю «Свято Ковалів».


4. ГО «Свято ковалів» дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Богдана Білика.





Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.