Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження нової редакції типового договору оренд..."  № 326 від 22.06.2007р. 
Документ №326 від 22.06.2007р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.06.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.06.2007р.  № 326
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження нової редакції типового договору

оренди нежитлових приміщень


       На виконання п.6 рішення Івано-Франківської міської ради від 27 квітня 2007р. “Про внесення змін до нормативних актів з питань оренди об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська” та відповідно до вимог розділу 5 “Положення про оренду об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська”, затвердженого вищевказаним рішенням міської ради, а також керуючись правовими нормами, закріпленими в Цивільному і Господарському кодексах України та Законі України “Про оренду державного та комунального майна”,  виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Затвердити нову редакцію типового договору оренди нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська (додається).
  2. Фонду комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська забезпечити оформлення проектів нових договорів оренди нежитлових приміщень, що належать до комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська, які будуть укладатися між виконавчим комітетом міської ради та юридичними і фізичними особами, керуючись типовою формою договору оренди, затвердженого даним рішенням.
  3. Визнати таким, що втратив чинність, п.1 рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 27.02.2004р. №63.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову Фонду комунальної власності територіальної громади м.Івано-Франківська М.Юсипа. 



Міський голова                                                                    Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.