Рішення виконавчого комітету  "Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі морозивом в ..."  № 329 від 22.06.2007р. 
Документ №329 від 22.06.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.06.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.06.2007р.  № 329
м.Івано-Франківськ
 


Про організацію дрібно-роздрібної торгівлі морозивом в парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка


       Відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації від 21.04.1999р. № 327 “Про впорядкування торгівлі продовольчою групою товарів на ринках, підприємствах торгівлі та у закладах громадського харчування” та з метою наведення порядку у сфері торгівлі, дотримання її правил, захисту прав споживачів виконавчий комітет міської ради


                               в и р і ш и в :


  1.Дозволити в 2007 році суб”єкту господарської діяльності Місюрі Д.В. здійснювати торгівлю морозивом при наявності холодильного прилавку закритого типу в парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка. 


2.Зобов”язати суб”єктів господарської  діяльності всіх форм власності, які здійснюють  торгівлю,  дотримуватись „Правил роботи дрібно-роздрібної торговельної мережі”, затверджених наказом Міністерства зовнішніх економічних зв”язків і торгівлі України від 08.07.96р. № 369 та інших законодавчих актів.


  3.Суб”єкти підприємницької діяльності, які отримують дозвіл на право здійснення дрібно-роздрібної торгівлі морозивом  здійснюють внесок на соціально-економічний розвиток міста в сумі 500 грн.за кожне місце торгівлі на розрахунковий рахунок №33213841700002, код платежу 16011500, МФО 836014, ОКПО 20568100 і отримують витяг з рішення. В разі неотримання суб”єктами підприємницької діяльності зазначеного рішення впродовж одного місяця від дня його прийняття, рішення втрачає чинність.


  4.Зобов”язати осіб, які здійснюють виносну торгівлю :

-мати відповідні документи, наявність яких передбачена чинним законодавством,

-дотримуватись санітарних норм і правил, забезпечувати чистоту на прилеглій до торговельного місця території та наявність  біля лотка  урни для сміття.


  5.Міському відділу УМВС України в Івано-Франківській області /В.Фелик/, державній податковій  інспекції міста  /М.Шкурашівський/,  міській санітарно-епідеміологічній станції /М.Недоступ/ забезпечити належний контроль за дотриманням необхідного порядку при здійсненні виносної торгівлі господарюючими суб”єктами та вживати заходів впливу до порушників законодавства у галузі торгівлі, в тому числі, складати протоколи та подавати їх на адмінкомісію. У випадку притягнення особи до адміністративної відповідальності по ст.152 КУпАП більше ніж 3 рази, позбавити її дозволу на право торгівлі.


  6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зінаїду Федорук.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.