Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належн..."  № 510 від 10.05.2018р. 
Документ №510 від 10.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 23.02.2012 р. № 107
Рішення виконавчого комітету  №191 від 17.03.2016р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають
Рішення виконавчого комітету  №107 від 23.02.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.05.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.05.2018р.  № 510
м.Івано-Франківськ
 


Про надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають


З метою охорони та захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають, розглянувши первинні матеріали справ та керуючись ст.ст. 31, 32, 33, 56 Цивільного, ст.ст. 171, 173, 176, 177 Сімейного Кодексів України, ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб та безпритульних дітей», ст. 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»,  постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», та згідно рішень виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 23.02.2012р. №107 «Про затвердження положення про порядок надання дозволів на вчинення правочинів щодо належного дітям майна, в тому числі житла, право власності на яке або право користування яким вони мають», від 17.03.2016 року № 191 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 23.02.2012 р. №107», виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:

1. Дати дозвіл:

1.1. На укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) житла, право спільної власності на яке (користування яким) має дитина:

–– та –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на їх ім’я в рівних долях –– частин кв.–– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську, право користування якою має ––, –– року народження, за згодою, поданою неповнолітньою та її батьками –– та –– органу опіки та піклування.

1.2. На укладання договорів купівлі-продажу (дарування, міни тощо) щодо придбання на ім’я дітей майна (житла):

1.2.1. Неповнолітній ––, -– року народження, за згодою матері –– на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни) щодо придбання на ім’я дитини цілої кв.–– на вул.––, –– у м.Івано-Франківську.

1.2.2. –– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (дарування, міни) щодо придбання на ім’я дитини –– частини кв.–– на вул.––, ––, корп.–– в м.Івано-Франківську

1.3. На укладання договорів купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належного дітям житла (майна):

Неповнолітній ––, –– року народження, за згодою батьків –– та ––;

–– та –– від імені малолітнього ––, –– року народження, на укладання договору купівлі-продажу (міни, дарування тощо) щодо відчуження належних їм в рівних долях –– частин кв.–– на вул.––, –– в м.Івано-Франківську.

Договір щодо відчуження укладати при одночасному (першочерговому) придбанні на ім’я ––, –– року народження, та ––, –– року народження, в рівних долях –– частин буд.–– на вул.–– в с.–– –– району Івано-Франківської області.

2. Зобов’язати батьків зберегти житлові та майнові права дітей та подати в управління адміністративних послуг (Б.Питель) підтверджуючі документи в термін до 6-ти місяців.

3. Термін дії дозволу 6 місяців з дня прийняття рішення.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови  Олександра Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.