Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін в рішення виконавчого комітету місько..."  № 517 від 10.05.2018р. 
Документ №517 від 10.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про демонтаж рекламних конструкцій та тимчасових споруд
Рішення виконавчого комітету  №432 від 19.04.2018р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про демонтаж тимчасових споруд
Рішення виконавчого комітету  №321 від 29.03.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.05.2018"Західний кур'єр" 20 17.05.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.05.2018р.  № 517
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради


Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м.Івано-Франківську, Правилами благоустрою м.Івано-Франківська, Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів та Положенням про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Внести зміни:

1.1. Пункт 7 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.04.2018р. № 432 «Про демонтаж рекламних конструкцій та тимчасових споруд» викласти у редакції:

«7. У випадку невиконання суб’єктом господарювання пункту 5 даного рішення:

7.1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою забезпечити його виконання, провівши демонтаж тимчасових споруд.

7.2. У випадку наявності акта про неможливість здійснення звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок, складеного комісією з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на захоплених (зайнятих) земельних ділянках на території міста Івано-Франківська пункт 5 даного рішення, Департаменту правової політики (Н.Кедик) за зверненням Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою підготувати та подати відповідні позовні заяви до суду».

1.2. Пункт 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 29.03.2018р. №321 «Про демонтаж тимчасових споруд» викласти у редакції:

       «3. У випадку невиконання суб’єктом господарювання пункту 2 даного рішення:

3.1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою забезпечити його виконання, провівши демонтаж тимчасових споруд.

3.2. У випадку наявності акта про неможливість здійснення звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок, складеного комісією з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на захоплених (зайнятих) земельних ділянках на території міста Івано-Франківська пункт 2 даного рішення, Департаменту правової політики (Н.Кедик) за зверненням Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою підготувати та подати відповідні позовні заяви до суду».

2. Відділу патронатної служби (В.Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур»єр».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Кайду.




Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.