Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Актів про визначення збитків власнику ..."  № 534 від 17.05.2018р. 
Документ №534 від 17.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Івано-Франківська збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства
Рішення виконавчого комітету  №150 від 17.03.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

21.05.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 17.05.2018р.  № 534
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження Актів про визначення збитків власнику землі


З метою визначення та відшкодування збитків, завданих внаслідок порушення порядку землекористування, недопущення безоплатного землекористування, що призводить до втрат місцевого бюджету, розглянувши Акти про визначення збитків власнику землі, керуючись Земельним кодексом України, постановою Кабінету Міністрів України від 19.04.1993 р. № 284 «Про Порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам», Положенням про комісію з визначення та відшкодування територіальній громаді м. Івано-Франківська збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок комунальної власності з порушенням законодавства, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 17.03.2015 р. № 150, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


1. Затвердити Акти про визначення збитків власнику землі, згідно з додатками 1 - 5.

2. Збитки підлягають відшкодуванню власнику землі, особами, що їх заподіяли, не пізніше одного місяця після затвердження виконавчим комітетом міської ради Актів.

3. Суб'єктам, вказаним в додатках 1-5 рішення, вирішити питання щодо продовження (поновлення) орендних договірних відносин з міською радою відповідно до норм чинного законодавства.

4. У випадку невиконання пунктів 2, 3 даного рішення, Департаменту комунальних ресурсів направити матеріали до Департаменту правової політики для подання відповідних позовів до суду.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Кайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.