Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 459 від 20.08.2015р. 
Документ №459 від 20.08.2015р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

19.02.2016p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

24.08.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.08.2015р.  № 459
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська за перше півріччя 2015 року


       Розглянувши інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська за перше півріччя 2015 року, відповідно до ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Інформацію про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Івано-Франківська за перше півріччя 2015 року взяти до відома (додається).

2. Структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради сконцентрувати зусилля і наявні ресурси на виконанні у ІІ півріччі 2015 року пріоритетних завдань і заходів з реалізації Програми економічного та соціального розвитку, а також заходів щодо сприяння діяльності підприємств м. Івано-Франківська в умовах ускладнення політичної та економічної ситуації.

3. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку (М.Смушак):

3.1. Спільно із ТОВ "Станіславська теплоенергетична компанія" забезпечити підготовку підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років.

3.2. Завершити до 1 вересня п.р. розмітку доріг біля шкіл.

3.3. Розробити заходи та забезпечити їх реалізацію щодо підготовки та організації проведення 25-27 серпня 2015 року VI сесії Патріаршого Собору Української Греко-Католицької Церкви.

4. Департаменту соціальної політики (О.Заклинська) сприяти організації:

4.1. Засідань міської робочої комісії з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Комісії щомісячно заслуховувати результати роботи міської рейдової групи щодо виявлення найманих працівників, праця яких використовується роботодавцями без належного оформлення відповідно до вимог чинного законодавства, з прийняттям відповідних рішень та інформаційним висвітленням в засобах масової інформації.

       4.2. Засідань комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Комісії щомісячно заслуховувати та приймати відповідні рішення щодо керівників економічно активних підприємств, які допустили значний ріст заборгованості з виплати заробітної плати, та суб’єктів господарської діяльності, які за результатами податкової звітності нараховують і виплачують заробітну плату у розмірі, нижчому встановленого мінімального рівня.

5. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку (М.Смушак), управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук) забезпечити до кінця 2015 року виконання робіт з капітального та вибіркового ремонту доріг і міжбудинкових проїздів відповідно до затверджених титульних списків на 2015 рік.

6. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук):

6.1. Спільно з департаментом містобудування та архітектури (В.Гайдар) забезпечити відкриття 27 серпня ц.р. пам?ятника  преосвященному Митрополиту Української Греко-Католицької Церкви Андрею Шептицькому.

6.2. Завершити до кінця 2015 року реконструкцію дошкільного навчального закладу №17 "Ромашка" (ІІ черга) на вул.Вовчинецька, 210. 

7. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кромкач):

7.1. З метою реалізації завдання щодо розвитку фестивального туризму в місті організувати та провести у серпні 2015 року фестивалі "Довбушфест", "Свято винограду та вина"; у вересні п.р. - ярмарок-виставку "Свято Хліба"; у жовтні п.р. – фестиваль "Станиславівська мармуляда".

7.2. Провести необхідну організаційну роботу щодо створення до 1 листопада 2015 року Центру підтримки інновацій та підприємництва iHUB в м.Івано-Франківську в рамках співпраці з Фундацією "Сід Форум Норвегія" і Міжнародним благодійним фондом "Сід Форум Україна" та при підтримці МЗС Норвегії.

7.3. Розробити необхідні заходи щодо реалізації у вересні-грудні ц.р. проекту "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС) за підтримки Федерації канадських муніципалітетів.

8. З метою створення інвестиційно-промоційного центру в приміщеннях будівлі міської Ратуші:

8.1. Фонду комунального майна територіальної громади міста (І.Гриненько) спільно з управлінням економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кромкач) вирішити питання передачі управлінню економічного та інтеграційного розвитку в оренду на пільгових умовах нежитлових приміщень площею 162,1 м2 в будівлі міської Ратуші на вул.Галицькій, 4А.

8.2. Департаменту містобудування та архітектури (В.Гайдар) виконати проектно-кошторисну документацію на ремонтні та інтер?єрні роботи з влаштування інвестиційно-промоційного центру у приміщеннях Ратуші.

8.3. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) забезпечити фінансування всіх робіт зі створення інвестиційно-промоційного центру.

8.4. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кромкач) до 15 жовтня 2015 року забезпечити організацію та проведення ремонтних робіт та інформаційного наповнення інвестиційно-промоційного центру.

9. Управлінню освіти і науки (Н.Микула):

9.1. До 1 вересня 2015 року забезпечити підготовку закладів освіти до початку нового навчального року, зокрема завершення ремонтних робіт у дитячих садках №3,10,15,16,19; ЗОШ №8,17,19,24,25.

9.2. Спільно з управлінням капітального будівництва (В.Ковальчук) до кінця 2015 року забезпечити відкриття дошкільного навчального закладу в м-ні №4 на вул.Хіміків-Тролейбусна.

10. Сільській раді с.Вовчинець (М.Назар) та сільській раді с.Угорники (Л.Атаманчук) забезпечити до кінця 2015 року прийняття в експлуатацію дошкільних навчальних закладів на територіях своїх сільських рад.

11. Центральній міській клінічній лікарні (Т.Масляк) до кінця 2015 року:

11.1. Забезпечити створення "кабінету довіри".

11.2. Завершити реконструкцію приміщень консультативної поліклініки в центральній міській клінічній лікарні.

11.3. Завершити реконструкцію очного відділення;

11.4. Завершити роботи з термомодернізації корпусу №2 центральної міської клінічної лікарні в рамках проекту українсько-німецького технічного співробітництва GIZ "Енергоефективність у будівлях".

Фінансовому управлінню (В.Сусаніна) за підсумками виконання міського бюджету за 9 місяців 2015 року передбачити кошти на завершення даних робіт.

12. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на відповідального виконавця - управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради.

13. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.