Рішення виконавчого комітету  "Про вихід зі складу учасників товариства..."  № 342 від 12.07.2007р. 
Документ №342 від 12.07.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.07.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.07.2007р.  № 342
м.Івано-Франківськ
 


Про вихід зі складу учасників товариства


Керуючись ч. 1 ст. 88 Господарського кодексу України, ч. 1 та абз. З ч. 2 ст. 148 Цивільного кодексу України, пунктами 4.3, 4.4 Установчого Договору про створення Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу" та пунктом 9.6 Статуту Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу", виконавчий комітет міської Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Вийти зі складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу".
  2. Повідомити загальні збори учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу" про вихід виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради зі складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу".
  3. Повернути нежитлові приміщення, що знаходяться на вул. Незалежності, 7 у м.Івано-Франківську, у користування і розпорядження виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
  4. Виконавчому органу Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу" вжити заходів по державній реєстрації змін в установчих документах Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу", пов'язаних із виходом зі складу учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу" виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
  5. Уповноважити керівника юридичного відділу виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради представляти інтереси виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, як учасника Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу", на загальних зборах учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу", а також довести дане рішення до відома загальних зборів учасників Товариства з обмеженою відповідальністю "Центр комунальних платежів та моніторингу".
  6. Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака.



Міський голова                                                                  Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.