Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 595 від 31.05.2018р. 
Документ №595 від 31.05.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.06.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 31.05.2018р.  № 595
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

1.1. КП «Електроавтотранс» (В. Голутяк) на проведення земляних робіт для встановлення опор контактної мережі  тролейбуса на вул. Незалежності, 44, 95 та на вул. Степана Бандери, 1, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.2. ФОП Гриців Наталії Михайлівні на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та каналізації на вул. Івасюка, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.3. ПП «Роса-ІФ» (Ю. Ткачук) на проведення земляних робіт для реконструкції водопроводу на вул. Макогона, терміном 20 днів з моменту відновлення благоустрою на вул. Довженка, 7б, 9, 11.

1.4. ПП «Станіслав-монтаж» (В. Будяк) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Вовчинецькій, 225 г, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.5. Пасічняк Ганні Онуфріївні на проведення земляних робіт для будівництва зовнішніх мереж водопостачання та каналізації на вул. Івана Курівця, 16, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.6. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Незалежності, 113-117, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.7. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Миру, 56-58, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.8. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. імені Володимира Кубійовича, 14, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.9. ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» на проведення земляних робіт для реконструкції теплової мережі на вул. Чорновола, 107, терміном 1 місяць з моменту видачі дозволу (ордеру).

2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

2.1. Чмихову Олександру Вікторовичу на проведення земляних робіт для прокладання зовнішніх мереж водопостачання на вул. Короля Данила, 20

2.2. ПП Антонюк Олесі Тарасівні на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Хотинській.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.