Розпорядження міського голови  "Про відзначення "Свята спорту" в м. Івано-Франківську..."  № 361-р від 07.09.2015р. 
Документ №361-р від 07.09.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.09.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 07.09.2015р.  № 361-р
 


Про відзначення «Свята спорту»

в м. Івано-Франківську


       Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та календаря спортивно-масових заходів комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради на 2015 рік:


       1. Комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко) провести 12 вересня 2015 року в м. Івано-Франківську на Вічевому майдані о 12:00 год. «Свято спорту» з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

       2. Начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради Н.Микулі забезпечити участь учнів загальноосвітніх шкіл, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, дошкільних навчальних закладів міста у «Святі спорту» з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

       3. Начальнику МВ УМВС України в Івано-Франківській області Р.Прокопчуку вжити заходів щодо охорони громадського порядку з метою безпеки учасників та глядачів зазначеного спортивного дійства.

       4. Нагородити подяками міського голови, відзнаками комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та грошовими преміями кращих спортсменів, тренерів, фахівців галузі фізичної культури і спорту міста (додаток 1).

       5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення «Свята спорту», передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізичної культури і спорту (додаток 2).

       6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради В.Матешка.

       7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.