Розпорядження міського голови  "Про проведення Фестивалю дитячого дозвілля..."  № 377-р від 16.09.2015р. 
Документ №377-р від 16.09.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.09.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 16.09.2015р.  № 377-р
 


Про проведення Фестивалю дитячого дозвілля


Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою розвитку дітей та юнацтва та розширення їх світогляду на проведення корисного та цікавого дозвілля шляхом проведення фестивалю дитячого дозвілля.


  1. Комунальному підприємству «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» (В. Шахоріна) організувати та провести 20.09.2015 року з 11:00 год до 16:00 год Фестиваль дитячого дозвілля.
  2. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (Н. Микула) забезпечити презентації роботи муніципальних гуртків та секцій міста.
  3. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (Н. Микула) проінформувати учнів міста про Фестиваль дитячого дозвілля та залучити їх до загальноміського свята.
  4. Івано-Франківському міському Центру дозвілля дітей та юнацтва (Л. Зваричук) забезпечити проведення презентації роботи гуртків і секцій, які діють на базі дитячо-юнацьких клубів центру на Вічевому майдані з 14:00 год до 16:00 год.
  5. Комунальному підприємству «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» (В. Шахоріна) забезпечити розміщення афіш, тематичної поліграфічної продукції на сіті-лайтах, біл-бордах, рекламних щитах; вимкнення звуку на світлодіодному екрані, розміщеному на Вічевому майдані.
  6. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні (Т. Масляк) забезпечити чергування лікарів на Вічевому майдані 20.09.2015р. з 11:00 год до 16:00 год.
  7. Департаменту комунального господарства транспорту і зв’язку (М. Смушак) організувати прибирання навколишньої території після проведення заходу та забезпечити встановлення турнікетів.
  8. Міському відділу внутрішніх справ УМВС в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук) провести відповідні підготовчі заходи та забезпечити громадський порядок під час проведення заходу.
  9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.