Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволів на розташування тимчасових спо..."  № 510 від 10.09.2015р. 
Документ №510 від 10.09.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.09.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.09.2015р.  № 510
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд ТзДВ «Івано-Франківський міськмолокозавод»



Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про Порядок розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську», нової редакції Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


        1. Суб’єкту господарювання Товариству з додатковою відповідальністю «Івано-Франківський міськмолокозавод» продовжити терміном на п’ять років дозвіл на розташування:

1.1. Тимчасової споруди (кіоску) з торгівлі продтоварами, площею 41,5м2 по зовнішньому контуру на вул. Івана Миколайчука,11.

1.2. Тимчасової споруди (кіоску) з торгівлі продтоварами, площею 26,2м2 по зовнішньому контуру на вул. Короля Данила, 9.

1.3. Тимчасової споруди (кіоску) з торгівлі продтоварами, площею 11,4м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 100.

2. Після прийняття рішення виконавчого комітету про продовження дозволу на розташування тимчасової споруди суб’єкт господарювання  отримує витяг з рішення та звертається (через Дозвільний центр м. Івано-Франківська) в управління торгівлі виконавчого комітету міської ради із заявою про укладення договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

3. Після прийняття рішення виконавчого комітету про затвердження Комплексної схеми розташування тимчасових споруд в м.Івано-Франківську суб’єкт господарювання зобов’язаний привести зовнішній вигляд тимчасової споруди до архітипу та оформити паспорт прив’язки.

4. У випадку невиконання п.п. 2,3 суб’єкт господарювання зобов’язаний в 30-денний термін демонтувати тимчасову споруду, а елементи благоустрою, що використовувалась, привести до належного санітарно-технічного стану.

5. Контроль за виконанням пунктів 1,3 рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.

6. Контроль за виконанням пункту 2 рішення покласти на заступника міського голови Б.Білика.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.