Рішення міської ради  "Про зменшення розміру пайової участі замовників будівни..."  № 201-20 від 21.06.2018р. 
Документ №201 від 21.06.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про Положення "Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайонів в межах вулиць Бельведерської - П.Орлика - Короля Данила і № 4 на вул. Хіміків - Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста"
Рішення міської ради  №697 від 05.04.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.06.2018



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(20  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 21.06.2018р.  № 201-20
 

Про зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста




       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року,   Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста», прийнятого рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 18.10.2013 року №1231 та Положенням «Про пайову участь замовників будівництва (забудівників) мікрорайонів в межах вулиць Бельведерської – П. Орлика – Короля Данила і № 4 на вул. Хіміків – Тролейбусна у створенні та розвитку інженерно-транспортної інфраструктури міста», прийнятого рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 05.04.2012 року №697-22, міська рада

                                                                                                          

в и р і ш и л а:


       1. Дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста:

       1.1 товариству з обмеженою відповідальністю «Дем’янів-К» щодо будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення №№1-4 на Калуському шосе, на вартість виконання робіт позамайданчикових колекторів господарсько-фекальної та дощової каналізації.

       1.2 товариству з додатковою відповідальністю «Машбуд» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (№10 по генплану) в мікрорайоні №4 на             вул. Хіміків – Тролейбусна, громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО» щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку №11 (згідно генплану) на вул. Хіміків – Тролейбусна та Подільському управлінню капітального будівництва Міністерства оборони України щодо будівництва багатоквартирного житлового будинку (№12 «Б» по генплану) в мікрорайоні №4 на вул. Хіміків – Тролейбусна, на вартість реконструкції внутрішньоквартального каналізаційного колектора ДУ 500 мм із збільшенням діаметру від                      вул. Тролейбусна до колектора ДУ 800 мм вздовж р. Б. Солотвинська.

       2. Прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська від Замовників будівництва виконані роботи зазначені у  п.1 даного рішення та закріпити їх на праві господарського відання за                        КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

       3. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та Замовникам будівництва здійснити прийняття-передачу по акту прийому-передачі.

       4. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) після фактичної передачі робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладених договорів,  відповідно до пункту 1 (після виконання пунктів 2, 3 даного рішення).

               5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.





Міський голова                                                             Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.