Розпорядження міського голови  "Про проведення семінару "Роль та можливості осередків ф..."  № 400-р від 24.09.2015р. 
Документ №400-р від 24.09.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.09.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 24.09.2015р.  № 400-р
 


Про проведення семінару «Роль та можливості осередків фізкультурно-спортивного руху в органах місцевого самоврядування. Досвід роботи Івано-Франківської міської ради»



Відповідно до плану роботи Правління та Виконавчої дирекції Асоціації міст України на 2015 рік та листа Асоціації міст України № 1-207 від 28 серпня 2015 року:

1. Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Матешко) спільно з Асоціацією міст України (О.Войтичук) провести в період 30 вересня - 01 жовтня 2015 року в м. Івано-Франківську семінар «Роль та можливості осередків фізкультурно-спортивного руху в органах місцевого самоврядування. Досвід роботи Івано-Франківської міської ради» згідно затвердженої програми (додаток 1).

2. Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (І.Мазур) забезпечити встановлення мультимедійної системи з екраном в залі засідань виконавчого комітету 30 вересня з 10:00 год та 01 жовтня з 9:30 год для проведення презентації заходу.

3. Управлінню культури виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (М.Петрик) забезпечити виступ колективу художньої самодіяльності під час відкриття заходу згідно затвердженої програми.

4. Начальнику господарського відділу виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради М.Нагірному підготувати зал засідань виконавчого комітету для урочистого відкриття заходу 30 вересня 2015 року.

5. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти на проведення заходу згідно кошторису (додаток 2).

6. Відділу патронатної служби виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (М.Ковбас) забезпечити висвітлення заходу в ЗМІ та організувати брифінг для ЗМІ 30 вересня о 13:00 год.


7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради В.Матешка.


8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.