Розпорядження міського голови  "Про проведення гастрономічного фестивалю-ярмарку "Стані..."  № 228-р від 05.07.2018р. 
Документ №228-р від 05.07.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.07.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 05.07.2018р.  № 228-р
 


Про проведення гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда»



       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі листа ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» від 02 липня 2018р. №15, з метою організації та проведення гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда»:


  1. Дозволити ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» проведення гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда» 06 липня 2018р. з 18.00 год. до 23.00 год., 07 липня 2018р. з 12.00 год. до 23.00 год., 08 липня 2018р. з 12.00 год. до 23.00 год. в районі німецького озера (вул.Пасічна).


  1. Погодити ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» розміщення 50 об’єктів дрібнороздрібної торгівлі (крім торгівлі алкоголем), а також об’єктів надання послуг у сфері розваг з 06 по 08 липня 2018р. (3 дні) в районі німецького озера (вул.Пасічна).


  1. З метою проведення на належному рівні гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда»:


3.1. ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» спільно з КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р.Василюк) узгодити схему розміщення локацій в районі німецького озера (вул.Пасічна).


    1. ГО «Об’єднання воїнів та волонтерів «Галицькі леви» спільно з Департаментом культури міської ради (Н.Загурська) опрацювати та погодити репертуар виступу виконавців та колективів під час проведення гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


    1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак):


- привести до належного санітарного стану район німецького озера;

- забезпечити встановлення біотуалетів (10 шт.), турнікетів (40 шт.) та контейнерів для збору сміття (4 шт.) в місцях проведення заходів гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


    1. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників у місцях проведення масових заходів гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


    1. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І.Влізло), КУ «ІФ МАРС» (О.Бевський), Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) вжити заходів для гарантування безпеки учасників святкових заходів гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


    1. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук), КП «Муніципальна варта» (Б.Кухарук) забезпечити охорону громадського порядку й патрулювання під час проведення заходів гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


    1. Управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити обмеження руху транспорту під час проведення заходів гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда» з 06.07.2018р. по 08.07.2018р. (в’їзд на німецьке озеро зі сторони вул.Пасічної, зі сторони с.Загвіздя, зі сторони вул.Набережної ім.В.Стефаника).


    1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко) надати необхідний спортивний інвентар для проведення спортивних змагань в рамках гастрономічного фестивалю-ярмарку «Станіславська мармуляда».


4. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.



Перший заступник міського голови                                        Микола Вітенко



2011-2024 © Всі права застережено.