Рішення виконавчого комітету  "Про обмеження руху транспорту в історико-архітектурній ..."  № 431 від 21.08.2007р. 
Документ №431 від 21.08.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.08.2007р.  № 431
м.Івано-Франківськ
 


Про обмеження руху транспорту в історико-архітектурній частині міста (вул. Незалежності-Вічевий майдан, майдан Шептицького,вул. Ринок (біля Ратуші)


       У зв’язку з проведеною реконструкцією та визначенням меж історико-архітектурної території, затвердженої «Положенням про історико-архітектурну заповідну територію», з метою обмеження руху транспорту та безпеки руху пішоходів в центральній частині міста, керуючись Законом України « Про місцеве самоврядування в Україні », виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Заборонити рух усіх транспортних засобів в історико-архітектурній частині міста по вул.Незалежності-Вічевий майдан, майдан Шептицького та вул. Ринок (біля Ратуші) наскрізний.
  2. Управлінню архітектури та містобудування (І.Гаркот) розробити схему обмеження руху в центральній частині міста згідно рекомендації комісії по безпеці руху та погодити її з службами ДАІ, МВС, УЖКГ, станціями швидкої медичної невідкладної допомоги, пожежною службою.
  3. Встановити, що мешканці, будинки яких розташовані на вказаній території, мають право заїзду на власному автомобілі при пред’явленні відповідного документу ( свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу).
  4. Встановити, що завезення товару транспортними засобами в заклади торгівлі, які розташовані на цих територіях, здійснюється з 23.00 до 06.00. В інші години підвезення товару дозволяється за допомогою підручних засобів ( візки та ін.).
  5. Право проїзду мають:
    • спеціальний автотранспорт під час виконання прямих службових обов’язків (МВС, СБУ, пожежна охорона, швидка допомога, аварійний спецтранспорт міських комунальних служб).
  6. Паркування туристичних автобусів здійснювати на обладнаній стоянці на вул. Мельничука (за адмінбудинком ОДА).
  7. Управлінню торгівлі ( І.Витриховський ) довести до відома керівників торгівельних організацій усіх форм власності про неухильне виконання даного рішення.

     8. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) передбачити кошти на обслуговування автоматичних шлагбаумів та інших

витрат, понесених ДКП ТЦ «Сервіс- Авто» при виконанні даного рішення.

  1. Державній автомобільній інспекції м.Івано-Франківська взяти на особливий контроль дотримання водіями і учасниками руху виконання даного рішення.
  2. Дане рішення набуває чинності з дня опублікування його в газеті «Західний кур’єр».
  3. Рішення Івано-Франківського МВК № 334 від 22.09.2005 р.вважати таким, що втратило чинність.
  4. Контроль  за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Дерев’янка О.В.




Міський голова                                                              Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.