Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріше..."  № 412 від 08.08.2007р. 
Документ №412 від 08.08.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.08.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.08.2007р.  № 412
м.Івано-Франківськ
 



Про схвалення та внесення на розгляд міської ради проекту рішення „Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу під забудову на конкурентних засадах (на умовах аукціону) на території Івано-Франківської міської ради”


З метою забезпечення гарантій та прав юридичних та фізичних осіб, суб’єктів підприємницької діяльності на набуття права власності на землю та захисту прав територіальної громади з регулювання та розвитку ринку землі, керуючись ст.ст. 127, 128, 134, 135, 136, 137, 138, 139 Земельного Кодексу України, ст.ст. 26, 33, Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням сесії від 15 03.2007 р. „Про затвердження Положення про проведення аукціонів з продажу земельних ділянок, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Івано-Франківська”, виконавчий комітет міської ради


В И Р І Ш И В:


Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення „Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу під забудову на конкурентних засадах (на умовах аукціону) на території Івано-Франківської міської ради”, згідно з додатком (додається).


Доручити (після прийняття сесією міської ради рішення „Про затвердження переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення, які підлягають продажу під забудову на конкурентних засадах (на умовах аукціону) на території Івано-Франківської міської ради”):

2.1. Відділу землеустрою (Д. Піщак) здійснити підготовку земельних ділянок для продажу на конкурентних засадах (на умовах аукціону) в установленому порядку:

2.1.1. Направити листа до Державного агентства земельних ресурсів України щодо надання роз’яснення з проблемних питань, які виникли при підготовці земельних ділянок до першого земельного аукціону.

2.1.2. Матеріали попереднього погодження місця розташування земельних ділянок направити в обласне управління земельних ресурсів для проходження попередньої державної землевпорядної експертизи.

2.1.3. Після проходження державної землевпорядної експертизи матеріалів попереднього погодження місця розташування земельних ділянок забезпечити підготовку проектів відведення, експертних грошових оцінок, технічних паспортів земельних ділянок.

2.2. Управлінню архітектури та містобудування (І. Гаркот):

2.2.1. Розробити містобудівельне обгрунтування для земельних ділянок на вул. Є. Коновальця (вздовж виробничих приміщень арматурного заводу) та земельної ділянки на вул. Ребета (відповідно п.п. 6 - 10 додатку).

2.2.2. Здійснити перенесення меж земельних ділянок та встановлення межових знаків згідно:

проекту детального планування 7 мікрорайону (стосовно п.п.1-5 додатку);

проекту забудови мікрорайону „Черешеньки” (стосовно п.11 додатку);

містобудівного обгрунтування (стосовно п.п. 6 - 10 додатку).

2.3. Міському управлінню земельних ресурсів (М. Семанишин) оформити акти вибору земельних ділянок, акти встановлення меж земельних ділянок, умови відведення земельних ділянок відповідно до чинного законодавства.

2.4. Відділу підтримки та розвитку підприємництва (Н. Кобильчак) забезпечити отримання висновків відповідних служб до матеріалів попереднього погодження місця розташування земельних ділянок та проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок з наданням Фонду комунальної власності територіальної громади міста усіх необхідних документів для здійснення оплати послуг служб .

2.5. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) забезпечити фінансування робіт з підготовки земельних ділянок до аукціону (розпорядник коштів фонд комунальної власності міста).

2.6. Фонду комунальної власності територіальної громади міста (М. Юсип) забезпечити перерахування коштів за послуги відповідних служб.


Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                        Віктор АНУШКЕВИЧУС



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.