Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання заходів з забезпечення підготовки гос..."  № 439 від 18.09.2007р. 
Документ №439 від 18.09.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.09.2007р.  № 439
м.Івано-Франківськ
 


Про хід виконання заходів з забезпечення підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років



               Розглянувши виконання заходів з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Взяти до відома інформацію про виконання заходів з забезпечення підготовки

господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років, станом на 15.09.2007 року (додається).

  1. Визнати роботу управління житлово-комунального господарства

виконавчого комітету міської ради (П.Косюк), управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес), управління культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик), міської центральної клінічної лікарні (Я.Джигіта) з виконання заходів з підготовки господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років недостатньою.

       Попередити начальників управлінь П.Косюка, М.Вереса, М.Петрика та головного лікаря міської центральної клінічної лікарні Я. Джигіту про їх персональну відповідальність за безперебійне функціонування житлово-комунального господарства, закладів освіти і культури, медичних закладів в осінньо-зимовий період 2007-2008 років.

3. Звернути увагу першого заступника і заступника начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради В.Білика і М.Федунишина, директора ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащука, генерального директора КП “Івано-Франківськводоекотехпром” М.Саєвича, начальників житлово-

експлуатаційних організацій М.Курчія, О.Петрик, З.Макогон, В.Проданюка, З.Карабіна, В.Вонхольського, М.Рибака, В.Семанюк, Л.Андрусяк, начальника КП “Дорожнє ремонтно-експлуатаційне управління” В.Юсипіва на зволікання з вирішення питань готовності водопровідно-каналізаційних та теплових мереж, поточного ремонту покрівель і перекладки опалювальних печей, систем центрального опалення, гарячого та холодного водопостачання і зобов’язати їх до 15 жовтня 2007 року забезпечити в повному обсязі виконання намічених заходів.

4. Зобов’язати начальника управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюка розглянути стан підготовки житлово-експлуатаційних організацій до роботи в осінньо-зимовий період і притягнути до дисциплінарної відповідальності тих головних інженерів, які допустили недоліки в підготовці житлового фонду до експлуатації в зимовий період.

5. Директору ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” А.Блащуку, генеральному директору КП “Івано-Франківськводоекотехпром” М.Саєвичу для забезпечення сталого виробництва теплової енергії, гарячої води та холодної води, водовідведення до 01.10.2006 року укласти договори з газопостачальними і енергопостачальними організаціями на постачання природного газу та електроенергії в необхідних обсягах; погасити заборгованість за спожиті природний газ і електроенергію в терміни, передбачені затвердженими графіками; забезпечити 100% збір коштів за надані послуги.

6. З метою прискорення розрахунків житлово-комунальних підприємств за спожиту електроенергію та природний газ зобов’язати начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради В.Сусаніну і начальника управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради І.Оробця забезпечити попередню оплату пільг за професійною ознакою та оплату бюджетних установ за теплову енергію ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго”, а також 100% оплату нарахованих платежів по пільгам та субсидіям КП “Івано-Франківськводоекотехпром” та житлово-експлуатаційним організаціям.

7. Начальникам житлово-експлуатаційних організацій М.Курчію, О.Петрик, З.Макогон, В.Проданюку, З. Карабіну, В. Вонхольському, М.Рибаку, В.Семанюк, Л.Андрусяк вжити заходів щодо забезпечення в повному обсязі розрахунків за спожиту теплову та електричну енергію, надійної роботи систем водопостачання, водовідведення і теплопостачання в зимовий період, підвищення до 100% рівня збору коштів з населення міста за надані їм послуги та зменшення заборгованості в межах проведеної на 2007 рік реструктуризації боргів.

8. Начальнику управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради П.Косюку та начальнику відділу організації раціонального використання енергоресурсів управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради М.Мельниковичу забезпечити щотижневий контроль стану розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики, водопостачання та водовідведення, житлово-експлуатаційних організацій за спожиті енергоносії.

9. Зобов’язати житлово-експлуатаційну дільницю Облспоживспілки (М.Яворський), ВАТ “Автоливмаш” (В.Міровський), ВАТ “Прикарпатський меблевий комбінат” (В.Мазур ), будинкове управління квартирно-експлуатаційної частини (Л.Дяків), ВАТ “Локомотиворемонтний завод” (В.Дутчак), житлово-комунальну контору “Прикарпатагробуд” (М.Решітник) забезпечити підготовку житлового фонду до експлуатації в зимовий період та погасити заборгованість за надані комунальні послуги.

10. Керуючись Законом України “Про теплопостачання” заборонити начальнику управління з експлуатації газового господарства М.Близнюку та начальнику Івано-Франківського району електричних мереж В. Полішу в опалювальний період відключати об’єкти теплопостачання від електро-, газопостачання.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.