Рішення виконавчого комітету  "Про підсумки літнього оздоровлення дітей м. Івано-Франк..."  № 441 від 18.09.2007р. 
Документ №441 від 18.09.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.09.2007р.  № 441
м.Івано-Франківськ
 


Про підсумки літнього оздоровлення

дітей м. Івано-Франківська в 2007 році


       Заслухавши та обговоривши інформацію начальника управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради “Про підсумки літнього оздоровлення дітей м. Івано-Франківська у 2007 році”, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформацію начальника управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради М.Вереса “Про підсумки літнього оздоровлення дітей м.Івано-Франківська у 2007 році” взяти до відома (додається).
  2. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес):
    1. Здійснювати координацію роботи щодо реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 16.01.2003р. № 33 “Про затвердження Державної програми відпочинку та оздоровлення дітей на період до 2008 року” у дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.
    2. Забезпечити неухильне дотримання нормативно-правових документів щодо організації літнього оздоровлення та відпочинку дітей міста.
    3. Створювати умови для збільшення числа дітей, охоплених організованими формами відпочинку у виїзних таборах (притулках) в області та за її межами.
    4. Продовжити роботу щодо зміцнення матеріально-технічної бази позаміського оздоровчого комплексу “Лімниця”:
  • ремонт опалювальної та водопровідної системи спального корпусу;
  • поточний ремонт кімнат та медичних кабінетів;
  • завершення ремонту корпусу № 3 на 100 дітей (до початку оздоровчої кампанії “Літо-2008”);
  • забезпечення новими меблями та постільною білизною.
    1. Особливу увагу приділяти оздоровленню дітей пільгових категорій: дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей, талановитих та обдарованих дітей.
    2. Активізувати роботу щодо залучення депутатських коштів на санаторне оздоровлення дітей міста, котрі знаходяться на диспансерному обліку.
    3. Забезпечити проведення своєчасного і якісного підбору педагогічних кадрів для роботи в дитячих літніх оздоровчих об’єднаннях, залучати до участі в оздоровленні дітей кращих вчителів, здібних студентів Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника.
  1. Управлінню у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов):
    1. Забезпечувати організацію та проведення науково-пізнавальної патріотичної програми “Чорний ліс”, програми “Діти міста”.
    2. Оздоровлення дітей на базі Міжнародного дитячого центру “Артек” здійснювати відповідно до Положення про порядок підбору та направлення дітей до Державного підприємства України “Міжнародний дитячий центр “Артек”, затвердженого розпорядженням керівника Державного управління справами від 08.04.2004р. № 197.
    3. Координувати роботу літніх оздоровчих об’єднань при підліткових клубах у мікрорайонах.
    4. Вживати заходів щодо зміцнення матеріально-технічної бази підліткових клубів за місцем проживання.
    5. Удосконалити роботу виїзних консультативних пунктів міського центру соціальних служб для молоді в дитячих оздоровчих закладах з метою надання дітям цілорічної психолого-медичної і соціальної допомоги.
  2. Службі у справах неповнолітніх виконавчого комітету міської ради (З.Сливка):
    1. Посилити контроль за зайнятістю учнів, котрі стоять на обліку в органах внутрішніх справ, виховуються в неблагополучних сім’ях, поєднувати їх відпочинок із суспільно-корисною працею та залученням до громадських робіт.
    2. Здійснювати координацію спільної роботи служби у справах неповнолітніх виконкому міської ради, кримінальної міліції у справах неповнолітніх, міського центру соціальних служб для молоді щодо забезпечення літньої зайнятості та організованого відпочинку дітей з девіантною поведінкою.
    3. Постійно поновлювати банк даних дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпечувати якісний та змістовний відпочинок дітей даної пільгової категорії.
  3. Управлінню праці і соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (І.Оробець) забезпечувати виділення путівок для оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок катастрофи на ЧАЕС.
  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) забезпечити контроль за виділенням коштів на оздоровлення в кошторисах видатків управління освіти і науки виконавчого комітету міської ради, управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики виконавчого комітету міської ради, центральної міської клінічної лікарні.
  5. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (П.Косюк) до початку оздоровчої кампанії “Літо-2008” здійснити:
  • ремонт спортивних та ігрових майданчиків у мікрорайонах міста;
  • очищення берегів річок Бистриця Солотвинська і Бистриця Надвірнянська та відведення зон відпочинку для дітей із пришкільних таборів.
  1. Центральній міській клінічній лікарні (Я.Джигіта):
    1. Забезпечити протягом року систематичну роботу із санаторного лікування та оздоровлення дітей.
    2. Здійснювати медико-просвітницьку роботу з батьками щодо пропаганди здорового способу життя з метою зменшення кількості дітей на диспансерному обліку.
    3. Формувати списки дітей пільгових категорій, які знаходяться на диспансерному обліку для санаторного оздоровлення в позаміському оздоровчому комплексі “Лімниця” протягом навчального року, забезпечити направлення медичного персоналу в оздоровчий комплекс “Лімниця” (згідно з графіком).
    4. Забезпечити контроль за роботою медичної апаратури фізіотерапевтичного кабінету позаміського оздоровчого комплексу “Лімниця”.
  2. Міській санітарно-епідеміологічній станції (М.Недоступ) забезпечувати нагляд за організацією харчування дітей та дотриманням санітарно-гігієнічних вимог у харчоблоках навчальних та оздоровчих закладів.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності органів виконавчої влади В.Кімаковича.




Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.