Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 756 від 12.07.2018р. 
Документ №756 від 12.07.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.07.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.07.2018р.  № 756
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:




  1. Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради для нового будівництва модульної громадської вбиральні на вул. Валовій (поруч будинку №26 на вул. Дністровській) у м. Івано-Франківську.

1.2.        Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради для реконструкції вул. Автоливмашівської (від залізничного переїзду до вул. Юності) у м. Івано-Франківську.

1.3.        Вовчинецькій сільські раді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області для будівництва футбольного поля для дитячо-юнатського та аматорського футболу на вул. Луговій у с. Вовчинець.

1.4.        Управлінню капітального будівництва міськвиконкому  для реконструкції дитячого садка на вул. Степана Бандери, 10а у м. Івано-Франківську.

1.5.        Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації для реконструкції Івано-Франківського клінічного кардіологічного центру на вул. Гетьмана Мазепи, 114 у м. Івано-Франківську.

1.6.        Дністровському басейновому управлінню водних ресурсів Державного агентства водних ресурсів України для нового будівництва правобережної водозахисної дамби на р. Бистриця Солотвинська у с. Вовчинець.

1.7.        Товариству з обмеженою відповідальністю «СПЕЦМОНТАЖБУД–ІФ»,                           Приватному підприємству «ІНВЕСТБУДКОНТРАКТ», Приватному підприємству «МОНТАЖІНВЕСТ» для будівництва багатоквартирних  житлових будинків з приміщеннями громадського та соціального призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 164 у м. Івано – Франківську.

1.8.        Приватному підприємству «БК ЛЕВАДА» для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Ціолковського, 16                                          у м. Івано-Франківську.

1.9.        Публічному акціонерному товариству «Укрзалізниця» для нового будівництва мереж водопостачання та каналізації до житлового будинку               на вул. Гетьмана Сагайдачного, 84 у м. Івано-Франківську.

1.10.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ДРЕВО-1»                                для будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями господарського призначення (1-2 черга будівництва)                         в мікрорайоні №4 на вул. Хіміків-Тролейбусна у м. Івано-Франківську.

1.11.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-1» для будівництва сонячної електростанції потужністю                  5 100 кВт в урочищі «Малі лази» у с. Хриплин.

1.12.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-2» для будівництва сонячної електростанції потужністю                  5 100 кВт в урочищі «Малі лази» у с. Хриплин.

1.13.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-3» для будівництва сонячної електростанції потужністю                  5 100 кВт в урочищі «Малі лази» у с. Хриплин.

1.14.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-4» для будівництва сонячної електростанції потужністю                  5 230 кВт в урочищі «Малі лази» у с. Хриплин.

1.15.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ГЕЛІОС ГРУПП «ХРИПЛИН-5» для будівництва сонячної електростанції потужністю                  2 950 кВт в урочищі «Малі лази» у с. Хриплин.

1.16.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ОРІОН-ІФБУД» для нового будівництва групи багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського призначення (І черга будівництва) на вул. Височана, 18 у м. Івано-Франківську.

1.17.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Івано-Франківська інвестиційна група» для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Академіка Сахарова, 23-х,ц,ч у м. Івано-Франківську.

1.18.        Фізичній особі для реконструкції квартири №13 та квартири №15 під одну дворівневу квартиру на вул. Толстого, 2 у м. Івано-Франківську.

1.19.        Фізичній особі для реконструкції квартири №2 під торгово-офісне приміщення на вул. Бельведерській, 52 у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному підприємству «ВАМБУД» для реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Ленкавського, 17Г у м. Івано-Франківську.

2.2.        Приватному акціонерному товариству «ОДЯГ» для нового будівництва торгово-складських приміщень на вул. Максимовича, 8 у м. Івано-Франківську.

2.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ЄВРОБУД ІФ», Товариству з обмеженою відповідальністю «ЕВРОБУД ІФ», Дурановичу Юрію Володимировичу, Менделюку Ігору Андрійовичу для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Добролюбова, 2 у м. Івано-Франківську.

2.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «В.В.С.» для реставрації нежитлових приміщень з пристосуванням під відділення банку та магазин –кав’ярню на вул. І. Труша, 4 у м. Івано-Франківську.

2.5.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Ютім» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами комунального обслуговування на вул. Короля Данила, 11а у м. Івано-Франківську.

2.6.        Фізичним особам для реконструкції квартири №3 під дві окремі квартири на вул. Вовчинецькій, 4а у м. Івано-Франківську.

2.7.        Фізичним особам для реконструкції нежитлових приміщень                             з добудовою під стоматологічну клініку на вул. Гаркуші, 13 у м. Івано-Франківську.

2.8.        Фізичній особі для реконструкції творчої майстерні № 149 під квартиру на вул. Гетьмана Мазепи, 165б у м. Івано – Франківську.

2.9.        Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Незалежності, 87-а у м. Івано-Франківську.

2.10.        Фізичній особі для реконструкції господарського приміщення №VІ під приміщення громадського призначення  на вул. Юліана Целевича, 34, корпус 1 у м. Івано-Франківську.

2.11.        Фізичній особі для нового будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Федьковича, 89 у м. Івано-Франківську.

2.12.        Фізичній особі для реконструкції торгового закладу на вул. Академіка Сахарова, 33 у м. Івано-Франківську.

2.13.        Фізичній особі для реконструкції квартири №1 з добудовою та будівництво господарської будівлі на вул. Стефаника, 9/1 у м. Івано-Франківську.

2.14.        Фізичній особі для нового будівництва 5-ти блокованих індивідуальних житлових будинків на вул. Гайдамацькій, 31 у с. Крихівці.

2.15.        Фізичній особі для реконструкції квартири №3 на вул. Української Дивізії, 6 у м. Івано-Франківську.

2.16.        Фізичній особі для реконструкції гаражу з надбудовою під офісне приміщення на вул. Залізничній, 4 у м. Івано-Франківську.

2.17.        Фізичній особі для реконструкції нежитлових приміщень під заклад громадського харчування на вул. М. Грушевського, 40 у м. Івано-Франківську.

2.18.        Фізичній особі для реконструкції виробничо-адміністративної будівлі з закладом ресторанного господарства з добудовою на вул. Джохара Дудаєва, 10 у м. Івано-Франківську.

2.19.        Фізичній особі для ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням підвального приміщення нежитлового будинку під заклад громадського обслуговування на вул. Галицькій, 45 у м. Івано-Франківську.

3. Внести зміни:

3.1. У містобудівні умови та обмеження від 17.03.2016р. №22-51.1-01, видані приватному акціонерному товариству «Івано-Франківське племпідприємство» для будівництва багатоквартирного житлового будинку (№10б по генплану) з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення (2-й пусковий комплекс) на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець та викласти в наступній редакції:

  • п. 11 «Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва»:
  1. Поверховість – 8 (вісім) поверхів;
  2. Площа житлового будинку – 1 718,50 м2;
  3. Загальна площа квартир – 1 456,0 м2;
  4. Площа літніх приміщень – 163,10 м2;
  5. Площа громадських приміщень – 423,40 м2;
  6. Площа забудови – 372,80 м2;
  7. Будівельний об’єм – 6 655,0 м3.

3.2. У містобудівні умови та обмеження від 08.09.2017р. №142-31.1-2-01, видані Товариству з обмеженою відповідальністю для реконструкції гастроному «Дарницький» на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

  • п. 1 «Вид будівництва, адреса або місце розташування земельної ділянки: реконструкція з добудовою нежитлових приміщень в будинку  на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську».

3.3.        У містобудівні умови та обмеження від 24.03.2017р. №38-21.1-2-01 видані монастирю Святого Йосифа Львівської провінції чину Найсвятішого Ізбавителя, монастир Святого Йосифа для реконструкції будівлі монастиря та церкви на вул. В. Івасюка, 48 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

  • п. 10 «Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва»:

Церква

  1. Площа забудови до реконструкції – 713,60 м2;

Площа забудови після реконструкції – 827,60 м2.

3.4. У містобудівні умови та обмеження від 20.06.2016р. №72-31.2.1-01, видані Товариству з обмеженою відповідальністю «ТАЙКО ЕЛЕКТРОНІК ЮКРЕЙН ЛІМІТЕД» для реконструкції виробничого цеху з адміністративно-побутовими приміщеннями, їдальні та прохідної заводу по виробництву електрокабельної продукції на вул. Марковецькій, 3 у с. Микитинці та викласти в наступній редакції:

         Містобудівні умови та обмеження:

  1. Гранично допустима висота будівель: виробничий цех з адміністративно-побутовими приміщеннями: 11,0 м, поверховість – 2 (два) поверхи; їдальня: 7,50 м, поверховість – 1 (один) поверх; прохідна заводу: 4,80 м, поверховість – 1 (один) поверх.

4. Відмовити у внесенні змін в містобудівні умови та обмеження від 16.06.2016р. №69-51.1-01, видані Фізичній особі для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення на вул. О. Кисілевської, 31 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

Загальні дані:

- п.11. Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва:

1) Поверховість  –  11  (одинадцять) поверхів;

2) Кількість квартир  –  75  шт.;

3) Загальна  площа квартир у будинку  –  4 350,0  м2;

5) Загальна площа будівлі – 5 660,0  м2;

6) Площа вбудованих нежитлових приміщень – 860,0 м2;

7) Будівельний об'єм – 123 415,0 м3;

8) Площа забудови – 520,0 м2;

Містобудівні умови та обмеження:

  • 1. Гранично допустима висота будівель: 37,0 м;
  • 2. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки: відповідно до державних будівельних норм, з врахуванням протипожежних, побутових відстаней, інсоляції та освітленості приміщень, необхідних майданчиків згідно розрахунку з врахуванням існуючої групи будинків згідно генплану та:
  • ігрові для дітей дошкільного і молодшого віку – не менше

119,0  м2;

  • для відпочинку дорослого населення – не менше 17,0 м2;
  • для занять фізкультурою – не менше 34,0 м2;
  • для господарських цілей – не менше 51,0 м2;
  • для стоянок автомобілів ~ на 45 машино-місць для житлового будинку плюс місця для паркування автомобілів для громадських приміщень згідно розрахунку та функціонального призначення;
  • площа озеленення земельної ділянки – не менше 1 020,0 м2, передбачити можливість влаштування майданчика для вигулу собак;
  • 3. Максимально допустима щільність населення (для житлової забудови): 450 люд/га (для житлового кварталу); мінімальна розрахункова площа для окремого житлового будинку поверховістю 9-12 пов. – 12,2-12 м2/люд. (ДБН360-92** пункт 3.8* примітка 1);
  • 11. Вимоги щодо забезпечення необхідною кількістю місць зберігання автотранспорту: згідно ДБН 360-92** ( з врахуванням зміни № 4 до ДБН 360-92** ) – 45 машино-місць для житлового

будинку плюс місця для паркування автомобілів для громадських приміщень згідно розрахунку та функціонального призначення, в тому числі підземні паркінги в межах власної земельної ділянки.

5. Скасувати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 26.04.2018 р. № 44-31.2.1-01, видані Агропромисловій фірмі «Злак» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення №10 по генплану (2-ий пусковий комплекс) на вул. Потічній, 1 у с. Вовчинець.

6. Зобов’язати замовника:

6.1. Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

6.2. Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

6.3. До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

6.4. Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


7. Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.