Рішення виконавчого комітету  "Про виконання Програми економічного і соціального розви..."  № 418 від 21.08.2007р. 
Документ №418 від 21.08.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.08.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.08.2007р.  № 418
м.Івано-Франківськ
 


Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2007 року



Розглянувши інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку м.Івано-Франківська та пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2007 року, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Інформації про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста за І півріччя 2007 року та про виконання пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя 2007 року взяти до відома (додаються).
  2. Управлінням та відділам виконавчого комітету міської ради забезпечити до кінця року виконання пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради на 2007 рік.
  3. Фінансовому управлінню (В.Сусаніна), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) на основі поданих пропозицій головних розпорядників коштів до 01.09.2007р. розробити концепцію проекту бюджету міста.
  4. Відділу промисловості управління економічного та інтеграційного розвитку (Н.Карабін) з метою залучення інвестицій та налагодження ділових партнерських стосунків з промисловими підприємствами м. Івано-Франківська:

4.1. Поновити базу даних та продовжити співпрацю з Торгово-економічними місіями України за кордоном та Торгово-економічними місіями іноземних країн в Україні щодо промоціювання підприємств міста.

4.2. До кінця року розробити Інтернет-сайт (з англійською версією) про промислові підприємства міста, інвестиційні можливості, Хриплинську інвестиційно-промислову зону.

4.3. Спільно з управлінням торгівлі (І.Витриховський) та підприємствами міста у жовтні 2007р. провести рекламно-пропагадистську кампанію «Купуємо Івано-Франківське –– даємо роботу івано-франківцям» за участю підприємств харчової галузі та супермаркетів («Велика кишеня», «Арсен», «Вопак», «Велес» та ін.). Забезпечити розміщення відеоролика про дану кампанію на світодіодному екрані в центрі міста та в громадському транспорті.

4.4. Провести у жовтні 2007р. семінар-тренінг для керівників промислових підприємств міста на тему «Інтернет-маркетинг».

  1. Управлінню праці та соціального захисту населення (І.Оробець), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) вжити додаткових заходів щодо істотного зменшення заборгованості із виплати заробітної плати на економічно активних підприємствах міста та недопущення затримок із виплати поточної заробітної плати. Дане питання внести на розгляд виконавчого комітету міської ради в листопаді 2007року.
  2. Зобов’язати керівників підприємств:

- КП "Івано-Франківськліфт", ВАТ АТП-0928, житлово-експлуатаційних організацій, які допустили протягом І півріччя 2007 року заборгованість до Пенсійного фонду України погасити борг згідно з графіками, затвердженими розпорядженням міського голови від 27.03.2007р. №158-р.;

- ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго", УВШБМ, ВКП "Комунальник", ВК "Автоливмаш", АТВТ "Родон", житлово-експлуатаційних організацій, які станом на 01.07.2007р. допустили значний податковий борг до бюджетів всіх рівнів вжити до кінця року заходів щодо погашення заборгованості.

  1. Управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) ініціювати притягнення до відповідальності та при необхідності розірвання контрактів з керівниками, які не вживають належних заходів щодо погашення боргу до Пенсійного фонду України та податкового боргу.
  2. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик), фінансовому управлінню (В.Сусаніна) до кінця 2007 року завершити роботу щодо випуску нової серії облігацій внутрішньої місцевої позики.
  3. Відділу економічного аналізу та стратегічного планування управління економічного та інтеграційного розвитку (Л.Степаняк) спільно з сільськими головами сіл, що входять до території Івано-Франківської міської ради, та Комітетом з розробки стратегічного плану розвитку сіл до 01.11.2007р. внести на розгляд сесії міської ради проект Стратегічного плану розвитку сіл, що входять до Івано-Франківської міської ради.
  4. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), фінансовому управлінню (В.Сусаніна), управлінню економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) забезпечити до кінця поточного року реалізацію Програми розвитку Дозвільного центру та Реєстраційної палати.
  5. Відділу енергозбереження управління економічного та інтеграційного розвитку (М.Мельникович):

       11.1. Забезпечити моніторинг реалізації до кінця поточного року енергоощадного проекту "Інноваційне впровадження модернізованої схеми оптимального використання енергоносіїв в системі теплопостачання" на ДМП "Івано-Фраківськтеплокомуненерго".

       11.2. Спільно з управлінням житлово-комунального господарства (П.Косюк) розробити систему моніторингу та планування роботи комунальних підприємств.

  1. Відділу міжнародних зв’язків управління економічного та інтеграційного розвитку (О.Шийчук):

       12.1. Організувати спільно з іншими управліннями та відділами виконавчого комітету міської ради реалізацію спільного українсько-польського проекту міжнародної технічної допомоги "Розробка стратегії транскордонної співпраці Люблін-Луцьк-Львів-Івано-Франківськ". До 15.11.2007р. підготувати проект до підписання.

12.2. Завершити до 1 жовтня 2007 року видання та розповсюдження інформаційного буклету "Україна-НАТО".

12.3. До 1 листопада 2007 року провести Інтернет-опитування «Європейська інтеграція України» на веб-сторінці Івано-Франківської міської ради.

12.4. До 1 вересня 2007 року створити нову рубрику "Міжнародні зв’язки" на веб-сторінці Івано-Франківської міської ради та ін.

  1. Відділу підтримки та розвитку підприємництва управління економічного та інтеграційного розвитку (Н.Кобильчак) до кінця року забезпечити реалізацію програми ПРООН щодо фінансово-кредитної підтримки суб’єктів малого підприємництва.
  2. Відділу туризму управління економічного та інтеграційного розвитку (В.Устинський):

14.1. До кінця року встановити на пл.Ринок інформаційно-туристичні щити "Карта історично-архітектурної спадщини міста Івано-Франківська".

14.2. Створити та доповнювати банк пропозицій проектів до Євро – 2012.

  1. Управлінню капітального будівництва (В.Ковальчук), управлінню житлово-комунального господарства (П.Косюк) до кінця поточного року вжити заходів для виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єктах, які включені в середньострокову програму соціально-економічного розвитку області на 2007-2011 роки.
  2. Управлінню торгівлі (І.Витриховський) впорядкувати торгівлю на території парку культури і відпочинку ім.Т.Шевченка через проведення в вересні 2007 року конкурсу на право організації літніх торгових майданчиків на 2007-2008 роки. Провести відповідну роботу з ліквідації стихійної торгівлі.
  3. Центральній міській клінічній лікарні (Я.Джигіта) у вересні 2007р. провести тендер на отримання лізингових послуг щодо придбання автомобілів швидкої допомоги для закладів охорони здоров’я.
  4. Відділу патронатної служби (О.Ковальчук) спільно з управлінням економічного та інтеграційного розвитку (Б.Білик) висвітлити в ЗМІ хід виконання програми економічного і соціального розвитку міста та пріоритетних напрямків діяльності виконавчого комітету міської ради за І півріччя.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.