Розпорядження міського голови  "Про проведення XІХ міжнароднихзмагань Кубок "Вечірній І..."  № 429-р від 08.10.2015р. 
Документ №429-р від 08.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 08.10.2015р.  № 429-р
 


Про проведення XІХ міжнароднихзмагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби


       Відповідно до календаря спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України та ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» провести в м. Івано-Франківську XІХ міжнародні змагання Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби:


1. Комітету фізичної культури і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко) організувати проведення з 16 по 18.10.2015 року XІХ міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби.

2. Управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик) організувати 17.10.2015 року о 9.30 год. урочисте відкриття XІХ міжнародних змагань та чемпіонату України зі спортивної ходьби на площі І. Франка, забезпечити виступи колективів художньої самодіяльності 17 та 18.10.2015 року під час церемоній нагородження переможців та призерів змагань.

3. Міському відділу УМВС в Івано-Франківській області (Р.Прокопчук), начальнику ВДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська І.Клюці організувати охорону громадського порядку, безпеку проведення змагань зі спортивної ходьби та перекрити рух транспорту 17 та 18.10.2015 року з 8.30 до 16.00 год. згідно зі схемою маршруту змагань (додаток 1).

4. Начальнику громадського формування з охорони громадського порядку міста «Штаб» П.Павлюку організувати охорону громадського порядку під час проведення заходу.

5. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) встановити на місці старту-фінішу на вул. Незалежності святкові розети, подіум, арку «Старт-Фініш», турнікети, біотуалети.

6. Відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради (М.Ковбас) опублікувати дане розпорядження у засобах масової інформації.

7. Директору державного комунального підприємства «Електроавтотранс» Л.Яковцю призупинити рух тролейбусів на маршрутах № 2, 3, 6,7, 8 та 9

17-18.10.2015 року з 8.30 до 16.00 год. на вулиці Незалежності.

8. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення XІХ міжнародних змагань Кубок «Вечірній Івано-Франківськ» та чемпіонату України зі спортивної ходьби, передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізкультури і спорту, департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради передбачені на видатки для організації та технічного забезпечення проведення державних та міських свят згідно кошторису (додаток 2).

9. Т.в.о. головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Е.Гошовській звернутись в департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА з метою забезпечення машини швидкої допомоги та забезпечити медичних працівників під час проведення змагань.

10. Начальнику управління торгівлі виконавчого комітету міської радиО.Ганчаку забезпечити виїзну торгівлю під час проведення змагань.

11. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізичної культури і спорту В.Матешка.

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.


Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.