Рішення виконавчого комітету  "Про стан дотримання трудового законодавства в закладах ..."  № 557 від 08.10.2015р. 
Документ №557 від 08.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про план роботи виконавчого комітету міської ради на друге півріччя 2015 року
Рішення виконавчого комітету  №322 від 26.06.2015р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.10.2015р.  № 557
м.Івано-Франківськ
 


Про стан дотримання трудового законодавства в закладах освіти


На виконання рішення виконавчого комітету міської ради від 26.06.2015 року № 322 “Про план роботи виконавчого комітету міської ради на друге півріччя 2015 року”, Кодексу законів про працю України та заслухавши інформацію департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про стан дотримання трудового законодавства в закладах освіти, керуючись ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Інформацію департаменту соціальної політики про дотримання трудового законодавства в закладах освіти взяти до відома (додається).

2. Начальнику управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Н.Микулі та керівникам закладів освіти і науки вести постійний контроль за дотриманням трудового законодавства в діяльності закладів освіти і науки м. Івано-Франківська.

3. Рекомендувати профспілковим комітетам спільно з адміністрацією закладів освіти і науки міста Івано-Франківська посилити контроль за дотриманням норм чинного трудового законодавства, укладанням колективних договорів, змін та доповнень до них відповідно до норм чинного законодавства.

4. Керівникам закладів освіти і науки м. Івано-Франківська, в яких в ході вивчення стану дотримання вимог чинного трудового законодавства виявлено порушення, в місячний термін подати інформацію про їх усунення в департамент соціальної політики (О.Заклинська).

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Михайла Вереса та заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.