Розпорядження міського голови  "Про визначення відповідального працівника за забезпечен..."  № 434-р від 09.10.2015р. 
Документ №434-р від 09.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.10.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 09.10.2015р.  № 434-р
 



Про визначення відповідального працівника за забезпечення застосування ЕЦП


Відповідно до законів України „Про електронні документи та електронний документообіг”, „Про електронний цифровий підпис” та п.п. 9, 10 Порядку застосування електронного цифрового підпису органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями державної форми власності, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 р. №1452 та керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Визначити Пителя Богдана Васильовича – начальника відділу інформаційних технологій та комунікативної роботи управління адміністративних послуг виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради відповідальним працівником щодо забезпечення застосування електронного цифрового підпису у відділах, управліннях та інших створюваних радою виконавчих органах Івано-Франківської міської ради та взаємодію з офісом Акредитованого центру сертифікації ключів.


2. Відповідальному працівнику, звернутись до найближчого офісу Акредитованого центру сертифікації ключів із відповідними документами та запитами на формування сертифікатів відкритих ключів за отриманням послуги формування сертифікатів відкритих ключів.


3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А. Лиса.



Заступник міського голови                                                                Михайло Верес



2011-2024 © Всі права застережено.