Рішення виконавчого комітету  "Про припинення розгляду звернень Щербини А.В. ..."  № 572 від 08.10.2015р. 
Документ №572 від 08.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.10.2015р.  № 572
м.Івано-Франківськ
 


Про припинення розгляду звернень Щербини А.В.


Керуючись ст. 8 Закону України «Про звернення громадян», ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», протоколу №2 від 23.09.2015р. засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян у виконавчому комітеті міської ради та враховуючи, що суб’єкт господарювання Щербина А.В., в 2015 році направила на розгляд виконавчого комітету міської ради 55звернень з одного і того ж питання,яке вирішено по суті, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

вирішив:

1.Припинити розгляд звернень Щербини А.В. з питань щодо здійснення підприємницької діяльності та надання погодження на здійснення дрібнороздрібної торгівлі, вимог до організації дрібнороздрібної торгівлі на визначеній території , оплати за розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі на території міста та оплати за один день тимчасової святкової дрібнороздрібної торгівлі , оскільки на вказані питання виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, його структурними підрозділами надавались змістовні та повні відповіді по суті піднятих питань.

2.Відділу звернень громадян (Н.Шологон) при надходженні звернень від суб’єкта господарювання Щербини А.В. з приводу питань визначених в п. 1 цього рішення повідомляти заявнику про прийняте рішення виконавчим комітетом міської ради про припинення розгляду звернень у відповідності до чинного законодавства України.

3.Начальнику відділу звернень громадянН.Шологон дане рішення направити до відома суб’єкта господарювання.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Б.Білика та керуючого справами виконавчого комітету міської ради А. Лиса.



Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.