Розпорядження міського голови  "Про відзначення подякою міського голови та нагородження..."  № 447-р від 15.10.2015р. 
Документ №447-р від 15.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.10.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 15.10.2015р.  № 447-р
 



Про відзначення подякою міського голови та нагородження грошовими преміями


1. За значний особистий внесок у виконання завдань щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції на сході України та з нагоди Дня захисника України:

- відзначити подякою міського голови та нагородити грошовою премією в розмірі 360 (триста шістдесят) гривень:

       

       полковника Мороза Олега Миколайовича – т.в.о.військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату

- відзначити подяками міського голови та нагородити військовослужбовців Івано-Франківського обласного військового комісаріату грошовими преміями кожного в розмірі 240 (двісті сорок) гривень:

       

       підполковника Боднара Романа Миколайовича – начальника відділу оперативного та територіальної оборони за участь у плануванні застосування військ сектора «А» на території Донецької та Луганської областей

       капітана Карпінця Миколу Степановича – офіцера відділу оперативного та територіальної оборони за безпосередню участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей в складі сил та засобів штабу АТО

солдата Івасіва Олега Миколайовича – оператора служби захисту інформації за участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей (сектор «А») щодо забезпечення надійного захисту інформації та зв’язку командування сектора

солдата Холода Андрія Миколайовича – водія відділення забезпечення за участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей в складі 80 аеромобільної бригади.

       2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати виконавчий комітет міської ради  в розмірі 1320 (одна тисяча триста двадцять) гривень за рахунок кошторисних призначень по КФК 250404 “Інші витрати на проведення святкувань”.


Підстава :        лист т.в.о.військового комісара Івано-Франківського обласного військового комісаріату полковника О.Мороза від 07.10.15р. №2/6941.

       


Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.