Розпорядження міського голови  "Про заходи щодо сприяння проведенню децентралізації вла..."  № 459-р від 20.10.2015р. 
Документ №459-р від 20.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.10.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 20.10.2015р.  № 459-р
 


Про заходи щодо сприяння проведенню децентралізації влади


       На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 03.09.2015р. №575 та з метою сприяння проведенню децентралізації влади:


1.Створити міську робочу групу зі сприяння проведенню децентралізації влади згідно з додатком.


2.Міській робочій групі:

2.1. До 26.10.2015р. із залученням представників громадських організацій, засобів масової інформації, депутатів міської ради підготувати графіки та відповідно до них провести обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади у територіальних громадах, на підприємствах, в установах, організаціях Івано-Франківської міської ради.

2.2.За результатами обговорення опрацювати пропозиції, зауваження, проблеми проведення політики децентралізації та розробити план заходів для їх вирішення.


3.Відділу патронатної служби (М.Ковбас) забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації, на офіційному сайті міста обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації державної влади.


4.З метою інформування облдержадміністрації про проведену роботу членам міської робочої групи щомісячно до 28 числа подавати напрацьовані матеріали управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю (І.Маліновська) для узагальнення.


       5.Управлінню організаційно-інформаційної роботи та контролю (І.Маліновська) інформувати щомісяця до 1 числа, наступного за звітним, про проведену роботу управління з організаційної роботи апарату облдержадміністрації (І.Тукало) та департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю (І.Дебенко).


6.Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.



       Міський голова                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.