Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволів на розташування тимчасових спо..."  № 605 від 13.10.2015р. 
Документ №605 від 13.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №244 від 08.04.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.10.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.10.2015р.  № 605
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську


Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про Порядок розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську», нової редакції Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Продовжити дозвіл терміном на п’ять років:

1.1. Суб’єкту господарювання Нестерук Марії Богданівні на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група А), площею 2,25м2 по зовнішньому контуру на вул. Незалежності, 158.

1.2. Суб’єкту господарювання Глеб-Бітяковій Надії Олексіївні на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група А), площею 6,12 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Чорновола, 130.

1.3. Суб’єкту господарювання Бобуляку Дмитру Вікторовичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група А), площею 9,8м2 по зовнішньому контуру, на розі вул. Галицької – пл. Ринок.

1.4. Суб’єкту господарювання Бобуляку Дмитру Вікторовичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група А), площею 10,0м2 по зовнішньому контуру на пл. Ринок, 12.

1.5. Суб’єкту господарювання Лавріву Ігорю Григоровичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група А) площею 6,8м2 по зовнішньому контуру зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на Привокзальній площі.

2. Продовжити дозвіл терміном на три роки:

2.1. Суб’єкту господарювання Строїч Тетяні Кузьмівні на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 8,4 м2, на вул. Гната Хоткевича, 48.

2.2. Суб’єкту господарювання Строїч Тетяні Кузьмівні на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 12,58 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Тролейбусній, 2.

2.3. Суб’єкту господарювання Строїчу Петру Степановичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 8,4 м2, на вул. Гетьмана Мазепи, 169.

2.4. Суб’єкту господарювання Строїчу Петру Степановичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 20,0 м2 по зовнішньому контуру, на вул. Галицькій, 142.

2.5. Суб’єкту господарювання Сарабіну Ігорю Йосиповичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею17,0 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 130.

2.6. Суб’єкту господарювання Попадинцю Ігорю Івановичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 15,2 м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, 168а.

2.7. Суб’єкту господарювання Рущаку Руслану Тарасовичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 41,1 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 407.

2.8. Суб’єкту господарювання Куцому Ігорю Івановичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 33,1м2 по зовнішньому контуру, на вул. Гната Хоткевича, у дворі будинків №№85/2 та 85/3.

3. Продовжити дозвіл терміном на два роки:

3.1. Суб’єкту господарювання Строїч Тетяні Кузьмівні на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 8,4 м2, на вул. Тичини, 10.

3.2. Суб’єкту господарювання Лавріву Ігорю Григоровичу на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди (група Б), площею 8,5 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на вул. Євгена Коновальця, 7а.

4. Продовжити дозвіл терміном на вісімнадцять місяців:

4.1. Суб’єкту господарювання Строїчу Петру Степановичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група Б), площею 10,9 м2, на вул. Привокзальній, 7.

4.2. Суб’єкту господарювання Строїчу Петру Степановичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група Б), площею10,9 м2, на вул. Дністровській, 3.

4.3. Суб’єкту господарювання Лавріву Ігорю Григоровичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група Б), площею 6,3 м2 по зовнішньому контуру, зі спорудою зупинки громадського автотранспорту на вул. Галицькій, 49.

5. Продовжити дозвіл терміном на один рік

5.1. Суб’єкту господарювання Строїчу Петру Степановичу на розташування в І зоні тимчасової споруди (група В), площею 8,4 м2, на розі вулиць Незалежності – Б. Лепкого.

5.2. Суб’єкту господарювання Строїч Тетяні Кузьмівні на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група В), площею 10,9 м2, на вул. Василя Стуса, 17.

5.3. Суб’єкту господарювання Ріжку Миколі Васильовичу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди (група В), площею 4,3 м2 по зовнішньому контуру на вул. Євгена Коновальця, 100 (район продуктового ринку). У випадку початку виконання благоустрою території, суб’єкту господарювання демонтувати тимчасову споруду.

6. Після прийняття рішення виконавчого комітету про продовження дозволу на розташування тимчасової споруди суб’єкт господарювання  (пункти 1-5) отримує витяг з рішення та звертається (через Дозвільний центр м. Івано-Франківська) в управління торгівлі виконавчого комітету міської ради із заявою про укладення договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

7. До закінчення терміну дії дозволу на розташування тимчасової споруди суб’єкт господарювання зобов’язаний оформити паспорт прив’язки у відповідності до затвердженого архітектурного типу та привести зовнішній вигляд тимчасової споруди до паспорта прив’язки.

8. У випадку невиконання п. 6, суб’єкт господарювання зобов’язаний в 30-денний термін демонтувати ТС, а елементи благоустрою, що використовувалась, привести до належного санітарно-технічного стану.

9. Контроль за виконанням пунктів 1-5, 7 рішення покласти на першого заступника міського голови З. Фітеля.

10. Контроль за виконанням пункту 6 рішення покласти на заступника міського голови Б.Білика.




Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.