Розпорядження міського голови  "Про проведення відкритих змагань з автомобільного слало..."  № 478-р від 27.10.2015р. 
Документ №478-р від 27.10.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.10.2015



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 27.10.2015р.  № 478-р
 


Про проведення відкритих змагань з автомобільного слалому на кубок Івано-Франківська «Слалом-ІФ»


       Згідно календаря спортивно-масових заходів комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

1. Комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради (В.Матешко) спільно з Прикарпатським автомобільним клубом (О.Кодак)

7 листопада 2015 року з 9.00 до 17.00 год. провести у місті Івано-Франківську на Північному бульварі відкриті змагання з автомобільного слалому на кубок Івано-Франківська «Слалом-ІФ».

2. Начальнику МВ УМВС в Івано-Франківській області Р.Прокопчуку, начальнику ВДАІ з обслуговування міста Івано-Франківська І.Клюці організувати охорону громадського порядку, перекриття руху автотранспорту та безпеку проведення заходу 7 листопада з 9.00 до 17.00 год. згідно зі схемою траси змагань (додаток 1).

3. Т.в.о. головного лікаря центральної міської клінічної лікарні Е.Гошовській забезпечити медичних працівників під час проведення змагань.

4. Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) встановити на місці проведення заходу турнікети.

5. Міському відділу управління державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) направити пожежну машину АПД-2 на 9.00 год. 07.11.2015 року.

6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення змагань, передбачені на спортивно-масові заходи комітету фізкультури і спорту виконавчого комітету міської ради згідно кошторису (додаток 2).

7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – голову комітету фізкультури і спорту В.Матешка.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови М.Вереса.



Міський голова                                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.