Рішення виконавчого комітету  "Про розгляд протесту заступника прокурора м. Івано-Фран..."  № 465 від 18.09.2007р. 
Документ №465 від 18.09.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.09.2007р.  № 465
м.Івано-Франківськ
 


Про розгляд протесту заступника прокурора

м. Івано-Франківська

Розглянувши протест заступника прокурора м.Івано-Франківська молодшого радника юстиції А.Новосельського від 10.09.2007 року №7360-07 на п. З рішення виконавчого комітету міської ради від 19.07.2007 року №349 "Про оголошення конкурсу на право організації літніх торгових майданчиків на території парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка" та з метою покращення роботи літніх торгових майданчиків на території парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Протест заступника прокурора м. Івано-Франківська молодшого радника юстиції А.Новосельського від 10.09.2007 року №7360-07 на п.З рішення виконавчого комітету міської ради від 19.07.2007 року №349 "Про оголошення конкурсу на право організації літніх торгових майданчиків на території парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка" задоволити.

2.Викласти п.10 умов конкурсу на право організації літніх торгових майданчиків на території парку культури і відпочинку ім. Т.Шевченка, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 19.07.2007 року №349 "Про оголошення конкурсу на право організації літніх торгових майданчиків на території парку культури і відпочинку" в наступній редакції:

Переможець конкурсу зобов'язаний укласти договір на право облаштування літнього торгового майданчика з КП "Міський парк культури і відпочинку ім. Т.Шевченка" та договір на відшкодування плати за фактичне землекористування у розмірі земельного податку /1% від грошової оцінки фактичного використання/ в межах та площах, визначених план-схемою літнього торгового майданчика протягом одного місяця з моменту затвердження протоколів конкурсу    рішенням виконавчого комітету міської ради. У разі неукладання договору у вказаний термін даний дозвіл на розташування літнього торгового майданчика втрачає чинність.

Договір на право облаштування літнього торгового майданчика, укладений КП "Міський парк культури і відпочинку" і суб"єктами підприємницької діяльності, які здійснюють торгівлю на літньому торговому майданчику, пролонговується на наступний рік при умові дотримання Правил торговельного обслуговування та відсутності скарг на роботу літнього торгового майданчика з послідуючим проведенням конкурсу.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Зінаїду Федорук.

Міський голова                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.