Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконавської дисципліни у відділах і управлінн..."  № 474 від 16.10.2007р. 
Документ №474 від 16.10.2007р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.10.2007



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.10.2007р.  № 474
м.Івано-Франківськ
 


Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради



       Заслухавши інформацію «Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2007 року», виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1.Інформацію «Про стан виконавської дисципліни у відділах і управліннях виконавчого комітету міської ради за 9 місяців 2007 року» взяти до відома.

       2.Начальнику управління архітектури і містобудування І.Гаркоту, начальнику управління в справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики В.Соловйову, в.о. начальника відділу обліку і розподілу житла Т.Курилів, в.о. начальника юридичного відділу виконавчого комітету міської ради І.Сегіну, начальнику міського управління земельних ресурсів М.Семанишину проаналізувати факти, наведені в інформаційній довідці, та стан виконання документів, що перебувають на виконанні у підпорядкованих їм підрозділах. Вжити заходів щодо безумовного їх виконання до 01.11.2007 року. Рекомендувати вжити заходів дисциплінарного впливу до працівників, які допустили порушення термінів виконання контрольних документів.

       3.Запровадити щотижневе проведення аналізу стану виконання документів усіх рівнів у відділах та управліннях виконавчого комітету міської ради.

       4.Забезпечити дієвий контроль за неухильним дотриманням вимог Регламенту роботи виконавчого комітету міської ради, Інструкції з діловодства в частині, що визначає порядок розгляду, контролю та підготовки проектів документів.

       5.Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради А.Лиса.




       Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.