Рішення виконавчого комітету  "Про проведення ярмарку-фестивалю "Свято винограду та ви..."  № 855 від 09.08.2018р. 
Документ №855 від 09.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Програми розвитку туристичної галузі міста Івано-Франківськ на 2016-2020 роки
Рішення міської ради  №8 від 28.01.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.08.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.08.2018р.  № 855
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення ярмарку-фестивалю

«Свято винограду та вина»


       Керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 28.01.2016р. № 8-3 «Про затвердження Програми розвитку туристичної галузі міста Івано-Франківська на 2016-2020рр.» виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:


  1. Сприяти в організації та проведенні 25-26 серпня 2018 року ярмарку-фестивалю «Свято винограду та вина» на площі Ринок
  2. Виділити з Програми розвитку туристичної галузі міста Івано-Франківськ на 2016-2020рр., затвердженої рішенням сесії міської ради від 28.01.2016р. № 8-3, КПКВКМБ 2717622 «Реалізація програм і заходів у галузі туризму та курортів», кошти в сумі 30 000 (тридцять тисяч) грн. 00 коп. на проведення заходу.
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати розпорядника коштів – управління економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н.Кромкач) за вищезазначеними видатками відповідно до визначеного обсягу.
  4. Відділу патронатної служби (В.Дротянко) забезпечити висвітлення у ЗМІ проведення фестивалю.
  5. Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) розробити культурну програму фестивалю.
  6. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою виконавчого комітету міської ради (М.Смушак) забезпечити встановлення 4 біотуалетів на площі Ринок, 2 додаткових великогабаритних контейнерів для сміття, 1 пересувної цистерни з

питною водою для харчових та гігієнічних потреб, періодичне прибирання площі під час та генеральне після кожного дня проведення фестивалю.

  1. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в області (Р.Прокопчук), управлінню патрульної поліції у м.Івано-Франківську (О.Костенко), комунальному підприємству «Муніципальна варта» (Б.Кухарук) забезпечити охорону громадського порядку та патрулювання під час проведення фестивальних заходів.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І.Влізло) обстежити територію та місця проведення ярмарку-фестивалю на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів та вогнезаймистих речовин. Під час проведення ярмарку-фестивалю «Свято винограду та вина» здійснювати координацію роботи правоохоронних органів та пожежно-рятувальних служб.
  3. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) здійснити перевірку дотримання протипожежних норм учасниками ярмарку-фестивалю «Свято винограду та вина».
  4. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників у місцях проведення масових заходів під час святкування ярмарку-фестивалю «Свято винограду та вина».
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови відповідно до їх функціональних обов’язків.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.