Рішення виконавчого комітету  "Про сприяння проведенню інтерактивного квесту "Місто зі..."  № 857 від 09.08.2018р. 
Документ №857 від 09.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №529 від 04.08.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.08.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.08.2018р.  № 857
м.Івано-Франківськ
 


Про сприяння проведенню інтерактивного квесту « Місто зірка» та фестивалю «Франек шоп»


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», на підставі звернення центру польської культури та європейського діалогу в м.Івано-Франківську та звернення ініціативної групи «ProFrankivsk», з метою проведення на належному рівні інтерактивного квесту «Місто зірка» та фестивалю «Франек шоп», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Сприяти центру польської культури та європейського діалогу в м.Івано-Франківську у проведенні інтерактивного квесту «Місто зірка» та ініціативній групі «ProFrankivsk» у проведенні фестивалю «Франек шоп», які відбудуться 11 серпня 2018 року з 11:00 до 21:00.
  2. Комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар) надати для проведення заходів, зазначених у п.1 частину території комплексу колишнього палацу Потоцьких на вул.  Шпитальна, 5 без доступу до будівель.
  3. Погодити розміщення 20-ти місць для проведення презентацій, майстеркласів з можливістю продажу власної продукції на території комплексу колишнього палацу Потоцьких на вул. Шпитальній, 5 на період проведення заходу.
  4. Відповідно до п. 7.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529, погодження на розміщення місць з продажу надати на безоплатній основі.
  5. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М.Смушак) забезпечити встановлення двох біотуалетів на території за адресою Шпитальна, 5 на період проведення заходу.
  6. Комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (Б.Кухарук) залучити додатково необхідну кількість працівників для забезпечення належної охорони комплексу колишнього палацу Потоцьких та забезпечення громадського порядку на період проведення заходу.
  7. Центру польської культури та європейського діалогу в м.Івано-Франківську (М.Осідач) та ініціативній групі «ProFrankivsk» (О.Вовк) з метою  безпечного  проведення заходів фестивалю та гарантування належного використання і збереження комунального майна на локації:

- залучити волонтерів для додаткового інформування відвідувачів щодо заходів та сприяння комунальному підприємству «Муніципальна Варта» (Б.Кухарук) і комунальному підприємству «Простір Інноваційних Креацій «Палац» (В.Гайдар)  у забезпеченні громадського порядку під час проведення фестивалю;

- дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Кайду.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.