Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 869 від 09.08.2018р. 
Документ №869 від 09.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.08.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.08.2018р.  № 869
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:




1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради для нового будівництва котельні і теплових мереж на вул. Шухевичів, 35 у м. Івано-Франківську.

1.2.        Хриплинській сільські раді Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області для нового будівництва мереж водопостачання та каналізування на вул. Тихій у с. Хриплин.

1.3.        Крихівецькій сільській раді Івано – Франківської міської ради                    для відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану р. Млинівка (нове будівництво підпірних стінок) в районі масиву «Долина» та в урочищі «Багно» у с. Крихівці.

1.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «КРАУЗ ЕНД КО»                     для будівництва житлової забудови з приміщеннями громадського та комерційного призначення на вул. Романа Левицького, 8, 8а, 8б, 10 /                     вул. Ленкавського, 34 у м. Івано-Франківську.

1.5.        Обслуговуючому кооперативу «ГАРАЖНО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ №34» для нового будівництва гаражного кооперативу                  на вул. Хіміків-Тролейбусній у м. Івано-Франківську.

1.6.        Товариству з обмеженою відповідальністю «БЛАГО ІНВЕСТ СЕРВІС»                     для будівництва житлової забудови з приміщеннями громадського та комерційного призначення на вул. Ленкавського, 34 у м. Івано-Франківську.

1.7.        Товариству з обмеженою відповідальністю «БЛАГО ІНВЕСТ БУД»                     для будівництва житлової забудови з приміщеннями громадського та комерційного призначення на вул. Юліана Целевича у м. Івано-Франківську.

1.8.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ОЗОН-С», Громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО»                    для будівництва житлової забудови з приміщеннями громадського та комерційного призначення на вул. Хіміків /вул. Юліана Целевича у м. Івано-Франківську.

1.9.        Товариству з обмеженою відповідальністю «АЛЬПІН ХАУС»                        для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку №1, №2                         з приміщеннями громадського призначення на вул. О. Сорохтея, 41, 41Б                    у м. Івано-Франківську.

1.10.        Громадській організації «Івано-Франківська обласна спілка учасників та інвалідів АТО», Вовчуку Дмитру Мирославовичу для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та вбудованими гаражами на вул. Пасічній, 6, 8 у м. Івано-Франкіську.

1.11.        Товариству з обмеженою відповідальністю «КОМФОРТБУД-ІФ»                   для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення у садовому товаристві «Бистриця Надвірнянська» (навпроти будинків №32-42 на вул. В. Івасюка) у м. Івано-Франківську.

1.12.        Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Цегельник» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з закладами оздоровчо-реабілітаційного призначення (дев’ять поверхів) на вул. Гетьмана Мазепи, 160А у м. Івано-Франківську.

1.13.        Товариству співвласників будинку №142 «ЗЛАГОДА»                                       по вул. Гетьмана Мазепи в м. Івано-Франківську для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 142 у м. Івано-Франківську.

1.14.        Приватному підприємству «Керен» для реконструкції нежитлового приміщення на вул. Хотинській, 16 у м. Івано-Франківську.

1.15.        Прокуратурі Івано-Франківської області для нового будівництва багатоповерхових житлових будинків на вул. Л. Ребета, поруч                    будинку №10 у м. Івано-Франківську.

1.16.        Фізичним особам для нового будівництва житлового будинку                 на вул. Героїв УПА, 10 у с. Вовчинець.

1.17.        Фізичним особам для реконструкції квартири №111 під магазин продуктів№1 та магазин товарів для тварин на вул. І. Миколайчука, 13                          у м. Івано-Франківську.

1.18.        Фізичній особі для будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Українських Декабристів у м. Івано-Франківську.

1.19.        Фізичній особі для реконструкції гаражу з надбудовою під офісне приміщення на вул. Залізничній, 4 у м. Івано-Франківську.

1.20.        Фізичній особі для реконструкції торгового закладу на вул. Академіка Сахарова, 33 у м. Івано-Франківську.

1.21.        Фізичним особам для реконструкції квартири №1 з добудовою та надбудовою на вул. Кармелюка, 29А у м. Івано-Франківську.

1.22.        Фізичній особі для добудови складських приміщень до цеху товарів широкого вжитку на вул. Вовчинецькій, 225ж у с. Вовчинець.

1.23.        Фізичній особі для нового будівництва магазину на вул. Криховецькій, 156 у с. Крихівці.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Державному міському підприємство «Івано-Франівськтеплокомуненерго» для нового будівництва гаража з офісним приміщенням на вул. Хриплинській (біля АЗС) у м. Івано-Франківську.

2.2.        Приватному акціонерному товариству «ОДЯГ» для нового будівництва торгово-складських приміщень на вул. Максимовича, 8 у м. Івано-Франківську.

2.3.        Приватному виробничо-комерційному підприємству «ВЕГАС                    для будівництва закладу торгівлі з майстернями для пошиву одягу                               на вул. Євгена Коновальця (вздовж виробничих приміщень ВАТ «Івано-Франківський арматурний завод») у м. Івано-Франківську.

2.4.        Фізичним особам для реконструкції виробничо-торгової бази на вул. Левинського, 1а у м. Івано-Франківську.

2.5.        Фізичним особам для реконструкції кімнати №217 з долученням приміщень загального користування на вул. О. Сорохтея, 41 у м. Івано-Франківську.

2.6.        Фізичній особі для реконструкції гаража №V під торгово-офісні приміщення на вул. Хіміків, 23Б у м. Івано-Франківську.

2.7.        Фізичній особі для будівництва складських та офісних приміщень на вул. Джохара Дудаєва, 10 у м. Івано-Франківську.

2.8.        Фізичній особі для нового будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Федьковича, 89 у м. Івано-Франківську.

2.9.        Баланюку Петру Васильовичу для нового будівництва 5-ти блокованих індивідуальних житлових будинків на вул. Гайдамацькій, 31 у с. Крихівці.

2.10.        Фізичній особі для нового будівництва багаторівневого паркінгу для автомобілів на вул. Ленкавського, 17 у м. Івано-Франківську.

3.        Внести зміни у:

3.1.        Пункт 1.13. рішення виконавчого комітету міської ради                             від 26.07.2018 р. № 811 «Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва» фізичним особам                        для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку та підземним паркінгом для зберігання автомобілів на вул. Загвіздянській, 4А, 6 у м. Івано-Франківську.

Пункт 1.13. викласти в наступній редакції:

Фізичним особам для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Загвіздянській, 4А, 6 у м. Івано-Франківську.

3.2.        Пункт 3.2. рішення виконавчого комітету міської ради                             від 12.07.2018 р. № 756 «Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва» внести зміни                          у містобудівні умови та обмеження від 08.09.2017р. №142-31.1-2-01, видані Товариству з обмеженою відповідальністю для реконструкції гастроному «Дарницький» на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

  • п. 1 «Вид будівництва, адреса або місце розташування земельної ділянки: реконструкція з добудовою нежитлових приміщень в будинку                   на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську».

Пункт 3.2. викласти в наступній редакції:

       «У містобудівні умови та обмеження від 05.09.2017р. №142-31.2.1-01,             видані Товариству з обмеженою відповідальністю для реконструкції гастроному «Дарницький» на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

  • п. 1 «Вид будівництва, адреса або місце розташування земельної ділянки: реконструкція з добудовою нежитлових приміщень в будинку                   на вул. Гната Хоткевича, 48 у м. Івано-Франківську».

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.