Рішення виконавчого комітету  "Про погодження режиму роботи..."  № 647 від 05.11.2015р. 
Документ №647 від 05.11.2015р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження порядку встановлення режиму роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг, відпочинку та розваг
Рішення виконавчого комітету  №668 від 04.11.2011р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.11.2015



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.11.2015р.  № 647
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження режиму роботи



       З метою впорядкування діяльності підприємств торгівлі на території Івано-Франківської міської ради, збалансування інтересів суб’єктів підприємництва і споживачів та керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.11.2011 року № 668 «Про затвердження порядку встановлення режиму роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг, відпочинку та розваг» виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


в и р і ш и в :


1. Погодити режим роботи «цілодобово» закладу громадського харчування «Best Burger Pizza» ТОВ «Ресторан Груп Компані» на вул. Січових Стрільців,13 та кафе-бару «Падишах» на вул.Гетьмана Мазепи,28 (суб’єкт господарювання - Гриневич Валентина Вікторівна) до 23-00 год.

2. Суб’єктам господарювання дотримуватись рішення виконавчого комітету міської ради від 04.11.2011 року № 668 «Про затвердження порядку встановлення режиму роботи закладів торгівлі, ресторанного господарства, сфери послуг, відпочинку та розваг».

3. Управлінню торгівлі (О.Ганчаку) здійснювати контроль за дотриманням суб’єктом господарювання режиму роботи, інших вимог чинного законодавства під час експлуатації закладу. У разі надходження скарги на порушення громадського порядку та прав громадян, пов’язаних із режимом роботи закладу, управління торгівлі після підтвердження інформації, що міститься у скарзі, направляє суб’єкту господарювання лист про усунення порушень. У випадку неусунення суб’єктом господарювання порушень управління торгівлі виносить на розгляд виконавчого комітету міської ради проект рішення про скасування встановленого режиму роботи.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.