Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 896 від 15.08.2018р. 
Документ №896 від 15.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.08.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.08.2018р.  № 896
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва



Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:




1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Управлінню капітального будівництва міськвиконкому для нового будівництва парку в межах вул. Хіміків-Целевича - під соціальний простір у м. Івано-Франківську.

1.2.        Івано-Франківському міському спортивно-технічному клубу товариства сприяння обороні України для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Довгій, 60 у м. Івано-Франківську.

1.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю "Злагода-Буд" для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Пасічній, 7, 9/1, 9/2, 11, 15 у м. Івано-Франківську.

1.4.        Фізичній особі для прибудови торгово – офісних приміщень до будинку №4 на вул. Тролейбусній у м. Івано – Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Приватному акціонерному товариству «ОДЯГ» для нового будівництва торгово-складських приміщень на вул. Максимовича, 8 у м. Івано-Франківську.

3.        Зобов’язати замовника:

3.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

3.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

3.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт в управлінні з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

3.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.


4.        Головному архітектору міста Д. Нижнику підготувати та затвердити наказ про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування обєкта будівництва.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.