Рішення виконавчого комітету  "Про демонтаж тимчасових споруд..."  № 925 від 22.08.2018р. 
Документ №925 від 22.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.08.2018"Західний кур'єр" 36 06.09.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.08.2018р.  № 925
м.Івано-Франківськ
 


Про демонтаж тимчасових споруд


Керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Правилами благоустрою м. Івано-Франківська, Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську, Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів та Положенням про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак) демонтувати тимчасову споруду, власника якої не встановлено, на вул. В.Симоненка, 26.

  1. . Демонтувати в 5-ти денний термін з моменту опублікування даного рішення суб’єкту господарювання тимчасову споруду «Продаж квартир» на вул. Шевченка, 54.

3. У випадку невиконання суб’єктом господарювання пункту 2 даного рішення, Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак) забезпечити його виконання, провівши демонтаж тимчасової споруди.

4. У випадку наявності акта про неможливість здійснення звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок, складеного комісією з демонтажу незаконно встановлених об’єктів на захоплених (зайнятих) земельних ділянках на території міста Івано-Франківська (пункт 2 даного рішення), Департаменту правової політики (Н.Кедик) за зверненням Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою підготувати та подати відповідні позовні заяви до суду.

5. Відділу патронатної служби (В.Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.