Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 924 від 22.08.2018р. 
Документ №924 від 22.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.08.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.08.2018р.  № 924
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта  будівництва, керуючись Законом України від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності», Законом України від 17.01.2017 № 1817-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07.2011 № 109 «Про затвердження Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст», пунктом 9 ст. 31, ст. 52, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради



вирішив:


1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

1.1.        Комунальному підприємству «Івано-Франківськводоекотехпром» для будівництва внутрішньоквартального каналізаційного колектора діаметром 300 мм на вул. Незалежності у м. Івано-Франківську.

1.2.        Приватному акціонерному товариству «Івано-Франківська харчосмакова фабрика» для будівництва багатоквартирної житлової забудови на вул. Крайківського, 1а у м. Івано-Франківську.

1.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Рона ІФ»                          для будівництва індивідуального житлового будинку на вул. Галицькій, 54                  у м. Івано-Франківську.

1.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ПЕЛЬМЕННА», Фізичним особам для реставрації будівлі №2 на Вічевому Майдані в частині пристосування пельменної та підвальних приміщень під заклад громадського харчування та квартир і горищного простору під готель у м. Івано-Франківську.

1.5.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ПАРКІНВЕСТБУД» для будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Січових Стрільців, 28а у м. Івано-Франківську.

1.6.        Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Незалежності, 87а у м. Івано-Франківську.

1.7.        Фізичній особі для реконструкції квартири № 71 з долученням комори на мезоніні №ХСІІ на вул. Василя Стуса, 28, корп. 4 у м. Івано-Франківську.

1.8.        Фізичній особі для реконструкції господарського приміщення №VІ під приміщення громадського призначення на вул. Юліана Целевича, 34, корпус 1 у м. Івано-Франківську.

1.9.        Фізичним особам для реконструкції квартири №1 під індивідуальний житловий будинок з добудовою на вул. Вишневій, 3 у м. Івано-Франківську.

1.10.        Фізичній особі для реконструкції частини дахового приміщення із долученням до квартири №15Б на бульварі Південному, 24Б у м. Івано-Франківську.

1.11.        Фізичним особам для реконструкції квартири №1 з добудовою та будівництва господарської будівлі на вул. Стефаника, 9/1 у м. Івано-Франківську.

1.12.        Фізичній особі для реконструкції квартири №1 під салон краси на бульварі Північному, 10 у м. Івано-Франківську.

1.13.        Фізичним особам для реконструкції квартири №3 з надбудовою на вул. Української Дивізії, 6 у м. Івано-Франківську.

1.14.        Фізичній особі для ремонтно – реставраційних робіт горища з пристосуванням під офісні приміщення будинку №13                                     на вул. Тринітарській у м. Івано-Франківську.

2.        Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва:

2.1.        Колективному підприємству фірмі «ЛІК» для будівництва зупинки громадського транспорту з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Мазепи, 42 у м. Івано-Франківську.

2.2.        Державному вищому навчальному закладу «Івано-Франківський національний медичний університет» для реконструкції гуртожитку з добудовою житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на бульварі Південному, 32 у м. Івано-Франківську.

2.3.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Шевченко Еліт»                     для будівництва гаражів на вул. Шевченка, 45 у м. Івано-Франківську.

2.4.        Товариству з обмеженою відповідальністю «ІНТЕРМ» для будівництва готельного комплексу на вул. Грюнвальдській, 23а у м. Івано-Франківську.

2.5.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Дрім Таун Девелопмент» для будівництва багатоквартирного житлового будинку №1 з приміщеннями громадського призначення на вул. Степана Бандери, 60              у м. Івано-Франківську.

2.6.        Товариству з обмеженою відповідальністю «Інвестиційно – будівельна компанія «Вертикаль» для нового будівництва багатоповерхового багатоквартирного житлового будинку з  приміщеннями громадського призначення (будинок №1 по генплану) на вул. Фізкультурній, 27 у с. Крихівці.

2.7.        Фізичній особі для реконструкції квартири №2 під торгово – офісні приміщення на вул. Гетьмана Мазепи, 87 у м. Івано-Франківську.

2.8.        Фізичній особі для реконструкції творчої майстерні № 149 під квартиру на вул. Гетьмана Мазепи, 165б у м. Івано – Франківську.

2.9.        Фізичній особі для ремонтно – реставраційних робіт з пристосуванням підвального приміщення нежитлового будинку під заклад громадського обслуговування на вул. Галицькій, 45 у м. Івано-Франківську.

2.10.        Фізичним особам для ремонтно – реставраційних робіт квартири № 4 та квартири № 5 з об’єднанням та долученням частини приміщень загального користування (горища) на вул. С. Гординського, 5 у м. Івано – Франківську.

2.11.        Фізичним особам для ремонтно-реставраційних робіт квартири №33 з пристосування під торгово – офісні приміщення на вул. Грюнвальдській, 15 у м. Івано-Франківську.

2.12.        Фізичній особі для реконструкції квартири №51 під стоматкабінет на вул. І. Пулюя, 1 у м. Івано-Франківську.

3.        Відмовити у внесенні змін у містобудівні умови та обмеження                     від 16.06.2016р. №69-51.1-01, видані фізичній особі  для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими закладами громадського призначення на вул. О. Кисілевської, 31 у м. Івано-Франківську та викласти в наступній редакції:

Загальні дані:

- п.11. Основні техніко-економічні показники об’єкта будівництва:

1) Поверховість  –  11  (одинадцять) поверхів;

2) Кількість квартир  –  75  шт.;

3) Загальна  площа квартир у будинку  –  4 350,0  м2;

4) Загальна площа будівлі  –  5 660,0  м2;

5) Площа вбудованих нежитлових приміщень  –  860,0  м2;

6) Будівельний об'єм  –  123 415,0  м3;

7) Площа забудови  –  520,0  м2;

Містобудівні умови та обмеження:

  • 1.        Гранично допустима висота будівель: 37,0 м;
  • 2.        Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки: відповідно до державних будівельних норм, з врахуванням протипожежних, побутових відстаней, інсоляції та освітленості приміщень, необхідних майданчиків згідно розрахунку з врахуванням існуючої групи будинків згідно генплану та:
  • ігрові для дітей дошкільного і молодшого віку – не менше

119,0  м2;

  • для відпочинку дорослого населення – не менше  17,0  м2;
  • для занять фізкультурою – не менше  34,0  м2;
  • для господарських цілей – не менше  51,0  м2;
  • для стоянок автомобілів ~ на 45 машино-місць для житлового будинку плюс місця для паркування автомобілів для громадських приміщень згідно розрахунку та функціонального призначення;
  • площа озеленення земельної ділянки – не менше 1 020,0 м2, передбачити можливість влаштування майданчика для вигулу собак;
  • 3.        Максимально допустима щільність населення (для житлової забудови): 450 люд/га (для житлового кварталу); мінімальна розрахункова площа для окремого житлового будинку поверховістю 9-12 пов. – 12,2-12 м2/люд. (ДБН360-92** пункт 3.8* примітка 1);
  • 11.        Вимоги щодо забезпечення необхідною кількістю місць зберігання автотранспорту: згідно ДБН 360-92** ( з врахуванням зміни № 4 до ДБН 360-92** ) – 45 машино-місць для житлового будинку плюс місця для паркування автомобілів для громадських приміщень згідно розрахунку та функціонального призначення, в тому числі підземні паркінги в межах власної земельної ділянки.

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        До виконання підготовчих та будівельних робіт приступити після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт                  в управлінні з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради з наступним              прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради та фінансовим управлінням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і

розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Головному архітектору міста Д. Нижнику затвердити наказ та видати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.