Розпорядження міського голови  "Про організацію громадських слухань..."  № 308-р від 27.08.2018р. 
Документ №308-р від 27.08.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.08.2018



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 27.08.2018р.  № 308-р
 


Про організацію громадських слухань



Керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Статутом територіальної громади м. Івано-Франківська :


  1. Призначити за ініціативи міського голови громадські слухання з розгляду містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану м. Івано-Франківська суміщеного з історико-архітектурним опорним планом міста» на 31 серпня 2018 р. о 18:00 годині  в приміщенні залу засідань Івано-Франківської обласної ради на вул. Грушевського, 21.
  2. На громадські слухання запрошуються члени територіальної громади міста Івано-Франківська, депутати Івано-Франківської міської ради, представники Державного підприємства «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "ДІПРОМІСТО" імені Ю.М.Білоконя», фахівці в галузі проектування.

3. Створити організаційний комітет з підготовки громадських слухань у складі згідно з додатком.

4. Призначити заступника начальника управління генерального плану та містобудівного кадастру Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини міської ради О. Барана та головного спеціаліста відділу організаційно-інформаційної роботи управління організаційно-інформаційної роботи та контролю міської ради С. Стефінку відповідальними за своєчасну і якісну підготовку громадських слухань.

5. Відповідальним за своєчасну і якісну підготовку громадських слухань здійснити заходи щодо підготовки матеріалів громадських слухань, порядку денного та регламенту громадських слухань, організаційно-технічного забезпечення проведення громадських слухань.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови О. Кайду.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.