Рішення виконавчого комітету  "Про відзначення Дня фізичної культури та спорту в м. Ів..."  № 937 від 05.09.2018р. 
Документ №937 від 05.09.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.09.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 05.09.2018р.  № 937
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення Дня фізичної культури та спорту в м. Івано-Франківську


Керуючись ст. 28, ст. 32, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та календарем спортивно-масових заходів департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради на 2018 рік, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради (В. Матешко) забезпечити організацію проведення заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту (додаток 1).

2. Департаменту освіти та науки міської ради (І. Максимчук) забезпечити участь учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста у «Святі спорту» з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.

3. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (М. Шутак) забезпечити чергування працівників під час проведення заходів для організації охорони публічного порядку.

4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М. Смушак) забезпечити встановлення турнікетів на Вічевому майдані
08 вересня 2018 року з 14.00 год. до 19.00 год. та прибирання площі поливомийною машиною для організації спортивного ярмарку під час проведення «Свята спорту», забезпечити встановлення турнікетів на площі Ринок 08 вересня 2018 року з 14.00 год. до 18.30 год. для організації богатирського турніру.

5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції міста Івано-Франківська (О. Костенко) забезпечити охорону публічного порядку під час проведення заходів.

6. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) вжити заходів щодо забезпечення чергування медичних працівників під час проведення заходів.

7. КП «Івано-Франківськміськсвітло» (В. Синишин) забезпечити можливість підключення до електромережі на Вічевому майдані та площі Ринок 08 вересня з 13.00 год. до 18.30 год.

8. Нагородити відзнаками Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради та грошовими преміями кращих спортсменів, тренерів, фахівців галузі фізичної культури та спорту міста (додаток 2, 3).

9. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення заходів, передбачені на спортивно-масові заходи Департаменту молодіжної політики та спорту (додаток 4).

       10. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради В. Матешка.

11. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.