Рішення виконавчого комітету  "Про проведення концертно-розважальної програми з нагоди..."  № 978 від 13.09.2018р. 
Документ №978 від 13.09.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.09.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.09.2018р.  № 978
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення концертно-розважальної програми з нагоди відзначення Дня батька


       Керуючись ст. 28, ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Єдиним календарним планом на здійснення заходів та реалізацію проектів на виконання Державної цільової соціальної програми «Молодь України» в м. Івано-Франківську у 2018 році, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради (В. Матешко), Міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Л. Дикун) 16 вересня 2018 року о 13:00 год. на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка організувати та провести концертно-розважальну програму з нагоди відзначення Дня батька.
  2. Затвердити склад конкурсної комісії на визначення переможця в конкурсі дитячих малюнків присвяченого Дню батька (додаток).
  3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В. Сусаніна) виділити кошти з міського бюджету на проведення концертно-розважальної програми з нагоди Дня батька.
  4. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини (О. Кошик) забезпечити безкоштовне розміщення реклами заходу на тумбах рекламно-інформаційного агентства «Ратуша».
  5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (Р. Прокопчук), управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області (О. Костенко) забезпечити охорону публічного порядку під час проведення заходу.
  6. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко) вжити заходів щодо забезпечення чергування медичних працівників під час проведення заходу 16 вересня 2018 року з 13:00 год. до 15:00 год.
  7. Відділу патронатної служби (В. Дротянко) провести анонсування та висвітлення акції через засоби масової інформації міста.
  8. КП «Центр розвитку міста та рекреації» (Р. Василюк) сприяти в організації проведення концертно-розважальної програми з нагоди відзначення Дня батька 16 вересня 2018 року о 13:00 год. на літній естраді парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка.
  9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент молодіжної політики та спорту міської ради (В. Матешко).

10.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.