Рішення виконавчого комітету  "Про створення мобільної групи із профілактики і запобіг..."  № 995 від 13.09.2018р. 
Документ №995 від 13.09.2018р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.09.2018



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 13.09.2018р.  № 995
м.Івано-Франківськ
 


Про створення мобільної групи із профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності та побутових відходів на території міської ради


Керуючись п. 8 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та «Правил благоустрою міста Івано-Франківська», Кодексом цивільного захисту України та з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності, порушення інших протипожежних норм в екосистемах та об’єктах благоустрою на території міської ради , виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Утворити мобільну групу згідно з додатком 1.


2. Мобільній групі здійснювати інспекцію території міської ради в період з 14 вересня по 12 жовтня 2018 року у понеділок, середу, п’ятницю та суботу з 16.00 до 19.00 год. Після завершення інспектування керівнику мобільної групи надавати письмову інформацію про проведену роботу в управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.


3. Керівникам департаментів, управлінь і відділів виконавчого комітету міської ради, керівникам комунальних підприємств виділяти підпорядкований їм службовий автомобіль згідно з додатком 2.


4. Координацію роботи мобільної групи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).


5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.