Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд сесії міської ради проекту ріш..."  № 532 від 20.12.2006р. 
Документ №532 від 20.12.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.12.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 20.12.2006р.  № 532
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд сесії міської ради  проекту рішення “Про Програму будівництва, реконструкції та розширення шкільних і позашкільних закладів в м. Івано-Франківську  та селах, підпорядкованих Івано-Франківській  міській раді на період 2006-2011 років”



Розглянувши проект рішення сесії міської ради “Про Програму будівництва, реконструкції та розширення шкільних і позашкільних закладів в м.Івано-Франківську та селах, підпорядкованих Івано-Франківській міській раді на період 2006 – 2011 років”, враховуючи висновки постійних комісій: з питань планування, фінансів, цін та бюджету; з питань будівництва, архітектури, земельних відносин, охорони навколишнього середовища та сприяння розвитку сіл; з питань духовного відродження, освіти, культури, науки, спорту та засобів масової інформації, керуючись статтею 52 п.2 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


1. Схвалити та внести на розгляд сесії міської ради проект рішення “Про Програму будівництва, реконструкції та розширення шкільних і позашкільних закладів в м.Івано-Франківську та селах, підпорядкованих Івано-Франківській міській раді на період 2006 – 2011 років ” (додається).


2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.