Рішення виконавчого комітету  "Про матеріали управління архітектури і містобудування в..."  № 559 від 22.12.2006р. 
Документ №559 від 22.12.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2006



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 22.12.2006р.  № 559
м.Івано-Франківськ
 


Про матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради


Розглянувши матеріали управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради про дозволи на проектування і будівництво, добудову житлових і нежитлових приміщень, переобладнання житлових приміщень, внесення змін у попередні рішення, виконавчий комітет міської ради

вирішив:


1. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт:


1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю “Самара” – для будівництва автомайстерні на 2 пости на орендованій земельній ділянці на вул. Максимовича, 11 (реєстрація договору оренди земельної ділянки № _ від 16.08.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.2. Приватній фірмі “Атар” – для переобладнання власних підвальних приміщень на вул. Незалежності, 43, під крамницю промтоварів, з влаштуванням зовнішнього входу до цієї крамниці з вул. Вагилевича (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 27.10.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.3. Підприємцю Малженському О. Б – для реконструкції з розширенням власних офісних приміщень крамниці “Електрон” на власній земельній ділянці на вул. Довгій, 47 (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 31.01.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.4. Каблак М. І. – перепланування власних нежитлових приміщень на вул. Степана Бандери, 10В, під перукарню (договір про пайову участь у будівництві від 12.01.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “Західтехнотрейд” – для будівництва 6-7 поверхового, в тому числі з мансардою, житлового будинку, офісного центру та групи малоповерхових житлових будинків на власній земельній ділянці на вул. Вовчинецькій, поруч автозаправної станції (державний акт на землю серія ІФ № _ від 30.01.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “555 – ІФ” – для прибудови торгівельно-офісних приміщень до власного супермаркету “Велес” на орендованій земельній ділянці на вул. Вовчинецькій, 225А (реєстрація договору купівлі–продажу № _ від 04.10.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.7. Закритому акціонерному товариству “Солід” – для переобладнання власних нежитлових приміщень на орендованій земельній ділянці вул. Левинського, 1, під столярний цех, з добудовою (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.02.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.8. Підприємцю Федоровичу Ю. В. – реконструкцію власних аптеки та крамниці промпродтоварів “Оксана” на вул. Вовчинецькій, 172А, під аптеку та дві крамниці, з добудовою на власній земельній ділянці (реєстрація свідоцтва на право власності на нерухоме майно № _ від 13.0.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.9. Співзабудівникам: Костенко В. В., Визнович М. А., Глуханюку Р. Ю., Глуханюку В. В. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на власних земельних ділянках на вул. Кобилянської, 46, 48/1, 48/2, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.10. Підприємцю Лубику М. М. – для будівництва сервісного центру з продажу та обслуговування автомобілів на орендованій земельній ділянці на розі вулиць Галицької – Луначарського, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.11. Державному підприємству “Івано-Франківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації” – для добудови лабораторних приміщень та надбудови третього поверху над орендованими приміщеннями корпусу “А” на орендованій земельній ділянці на вул. Вовчиецькій, 127 (реєстрація договору оренди нежитлових приміщень № _ від 22.09.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


1.12. Івано-Франківському міському управлінню Головного управління МНС України в Івано-Франківській області – для реконструкції 49–го пожежного депо в районі Хриплинського промвузла.


2. Замовникам (розділ 1) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 1) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 1) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою, згідно з цільовим призначенням.


3. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (внести на розгляд сесії міської ради питання про дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки):


3.1. Підприємцю Петрик О. О. – для будівництва культурно-відпочинкового та спортивного комплексів на вул. Пасічній, в районі озера, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.2. Компанії з обмеженою відповідальністю “VENSIMARS MANAGEMENT LIMITED” – для будівництва торгово-розважального комплексу з підземною стоянкою для автомобілів на розі вулиць Дністровської – Галицької, в межах земельної ділянки, яка знаходиться в її користуванні, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.3. Підприємцю Гасимову Р. С. О. – для будівництва спортивно-відпочинкового комплексу з готелем на вул. Ленкавського, в районі ВАТ “Плай”, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.4. Товариству з обмеженою відповідальністю “Перко” – для будівництва групи багатоповерхових житлових будинків (№ № 1, 2, 3, 4 по генплану) з приміщеннями громадського призначення в мікрорайоні № 4 біля ЗОШ № 24, при умові перенесення боксів гаражного кооперативу за власні кошти та при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс -плюс” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Тракторній, поруч будинку № 4, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.6. Приватному підприємству “Юридичний центр “Феміда” – для будівництва 3-поверхового житлового будинку з офісними приміщеннями на вул. О. Сорохтея, поруч будинків № № 30-32, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.7. Карпу Є. В. – для переобладнання орендованого нежитлового приміщення на вул. Галицькій, 167, під офіс та крамницю продтоварів, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.8. Товариству з обмеженою відповідальністю “Траян” – для будівництва житлового будинку на земельній ділянці Прикарпатського юридичного інституту Львівського державного університету внутрішніх справ на підставі договору № 10/742 підряду на будівництво житлового будинку від 22.11.2006 р. на вул. Національної Гвардії, 3, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.9. Івано-Франківському міському управлінню Головного управління МНС України в Івано-Франківській області – для будівництва пожежного депо у 4-му мікрорайоні вул. Хіміків – Тролейбусної, поруч котельні.


3.10. Бардак М. Г. – для прибудови житлової кімнати до квартири № _ на вул. Набережній ім. В. Стефаника, 6, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.11. Приватному підприємству “Валенсія” – для будівництва 6-поверхового багатоквартирного житлового будинку на вул. Юліана Целевича, 16, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.12. Підприємцю Козак Л. Д. – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Будівельників, поруч будинку № 28, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.13. Підприємцю Олійнику О. В. – для будівництва торгового закладу з офісними приміщеннями на вул. Андрія Мельника, поруч квіткового ринку, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.14. Підприємцю Єжак З. А. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Б.Лепкого, 26, під крамницю промтоварів з офісом (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 05.06.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.15. Підприємцю Слободяну Р. В. – для будівництва механічного цеху на вул. Медичній, в районі психоневрологічного диспансеру, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.16. Підприємцю Шумезі С. І. – для надбудови двох поверхів з даховою котельнею та реконструкції нижчерозташованих поверхів на вул. Січових Стрільців, 56, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.17. Співзабудівникам: товариству з обмеженою відповідальністю “Екометан” та Гриценку А. Ю. – для будівництва автомобільної газонаповнювальної компресорної станції на вул. Юності, між будинками № № 8 –10, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.18. Співзабудівникам: товариству з обмеженою відповідальністю “Екометан” та Гриценку А. Ю. – для будівництва автомобільної газонаповнювальної компресорної станції на вул. Надрічній, навпроти гаражного кооперативу, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.19. Підприємцю Матвєєвій Л. В. – для переобладнання власної крамниці–салону промтоварів на вул. Грушевського, 19, під установу філії банку (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 10.10.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.20. Управлінню по випуску шляхово-будівельних матеріалів – для будівництва асфальто-бетонного заводу в районі Хриплинського промвузла Микитинецької сільської ради, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.21. Товариству з обмеженою відповідальністю “Свіча” – для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. О. Довженка, поруч будинку № 9Б, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.22. Підприємцю Андрейків Н. О. – для будівництва багатоповерхового житлового будинку на розі вулиць 24 Серпня – Василя Симоненка, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.23. Торгово-виробничій компанії “ПГД” – для будівництва крамниць в наскрізних проходах на вул. Тичини, 8, 8А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.24. Приватному підприємству “Рекламно-комерційне агенство “Почин” – для будівництва автомобільної стоянки на вул. Галицькій, поруч Пасічанського цвинтаря, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.25. Приватному підприємству “Адокса” – для будівництва крамниці з баром на вул. Івана Миколайчука, 16А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.26. Підприємцю Дудій Г. В. – для будівництва крамниці з реалізації меблевої продукції на вул. І. Макуха, 41А, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.27. Івано-Франківській міській партійній організації “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” – для будівництва офісного приміщення у дворі будинку № 38 на вул. Гетьмана Мазепи, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.28. Івано-Франківському базовому медичному коледжу – для будівництва гуртожитку на вул. Гетьмана Мазепи, 165, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.29. Зековій Л. С. – для реконструкції ј частки квартири № _ на вул. Гната Хоткевича, 50, корпус 2, з добудовою допоміжних приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.02.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


3.30. Меринді Г. В., Цінику Т. В. – для реконструкції квартири № _ з прибудовою допоміжних приміщень та надбудовою мансардного поверху на вул. Грушевського, 20А, (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 21.03.2003 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


4. Замовникам (розділ 3) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін з дня прийняття даного рішення. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 3) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання).


5. Дозволити:


5.1. Сергієнко Л. М. – провести ремонтні роботи власного будинку на вул. Княгинин, 24.


5.2. Товариству з обмеженою відповідальністю “Варто” – переобладнання власних нежитлових приміщень підвального та першого поверхів на вул. Довгій, 47, під офісні та торгові приміщення з забудовою підколонного простору загальною площею – 166,30 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006р. № 173, пункт 3.3). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.3. Товариству з обмеженою відповідальністю “Гаразд України” – будівництво 9-поверхового багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення (№ 3 по генплану) на орендованій земельній ділянці в мікрорайоні в межах вулиць Василя Стуса – Івана Миколайчука –Проектна-1 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.2004 р. № 36, пункт 1.25). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.4. Підприємцю Андрусяку В. Б. – переобладнання власних нежитлових приміщень на вул. Гетьмана Мазепи, 24, під спортивно-оздоровчий центр загальною площею – 176,7 м2, з влаштуванням входу з вул. Кривої, від приватного підприємства “Плюс 999” (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006р. № 93, пункт 9.7). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.5. Приватному підприємству “Калан” – будівництво офісних приміщень загальною площею - 389,3 м2 на орендованій земельній ділянці на вул. Л. Ребета, 8 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.07.2005 р. № 238, пункт 3.9). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “Вігро Трейд Україна” – будівництво автозаправної станції загальною площею 130,06 м2 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні на вул. Євгена Коновальця, 223 – 225 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.10.1997 р. № 347, пункт 1.5). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.8. Приватній фірмі “МіФ” – влаштування аптеки (друга черга) в об’ємі рамного простору та за рахунок орендованих приміщень загальною площею – 31,8 м2 з прибудовою загальною площею – 6,2 м2 на орендованій земельній ділянці на вул. Тролейбусній, 12 (дозвіл на влаштування аптеки (перша черга) – рішення виконавчого комітету міської ради від 26.12.2002 р. № 517, пункт 7.1). Влаштування аптеки з прибудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.9. Смахтіну Ю. П., Смахтіній О. Ф. – реконструкцію з надбудовою горища над власною квартирою № _ на вул. Шевченка, 6, під житлові приміщення загальною площею 102,11 м2, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.4; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05). Реконструкцію з надбудовою здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.10. Підприємцю Шевазі В. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Академіка Сахарова, 21, під офіс та крамницю промтоварів загальною площею – 66,90 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.02.2006 р. № 93, пункт 13.3; протокол міжвідомчої комісії від 08.02.2006р. № 02). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.11. Іванюк Г. М. – переобладнання власного нежитлового приміщення № 5 на вул. Береговій, 22А, під житлову квартиру загальною площею – 84,7 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.21; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.12. Шаповаловій Л. М., Шаповалову А. І., Шаповалову І. А. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 4, під житлові приміщення загальною площею – 49,42 м2, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 16.08.2005 р. № 283, пункт 14.4; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.13. Лукомському В. Ю. – переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 4, під житлові приміщення загальною площею – 35,18 м2, з долученням їх до квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.03.2006 р. № 136, пункт 15.17; протокол міжвідомчої комісії від 07.03.2006 р. № 03). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.14. Слободян З. Р. – переобладнання творчої майстерні на вул. Тарнавського, 11, під житлові приміщення загальною площею – 31,79 м2, з приєднанням їх та частини коридору загального користування до власної квартири № _ (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.20; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.15. Затолюк Ж. І. – добудову заскленого еркера площею 6,9 м2 до існуючої крамниці на вул. Військовій, 2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250 пункт 17.9; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.16. Човганюк Р. В., Угренюк Л. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Грушевського, 20, під крамницю продтоварів загальною площею – 47,75 м2, без влаштування зовнішніх сходів (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 21.06.2005 р. № 189, пункт 11.3; протокол міжвідомчої комісії від 08.06.2005 р. № 213). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.17. Лагойді Р. П. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Івана Франка, 39, під офісне приміщення загальною площею – 52,3 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.17; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.18. Сеніву В. І., Сенів М. А., Сеніву І. В., Сенів І. В. – реконструкцію квартири № _ на вул. О.Сорохтея, 37Б, з добудовою літніх приміщень загальною площею – 73,3 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.17; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.19. Вакію В. М., Вакій Є. В., Вакію Р. В., Вакію О. В. – внутрішнє перепланування власної квартири № _ загальною площею 29,4 м2 на вул. Шевченка, 7 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.26; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05).


5.20. Водянчуку В. В. – реконструкцію власної квартири № _ на вул. Зв’язковій, 20, з добудовою житлових приміщень загальною площею – 231,17 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 14.12.2004 р. № 457, пункт 15.15; протокол міжвідомчої комісії від 17.11.2004 р. № 209). Реконструкцію здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.21. Галярнику В. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Б.Лепкого, 24А, під офіс загальною площею – 35,70 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.5; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.22. Русняку В. Б. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Незалежності, 179, під крамницю промтоварів загальною площею 31,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2005 р. № 322, пункт 13.3; протокол міжвідомчої комісії від 26.08.2005 р. № 214). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.23. Лудчаку В. Я. – переобладнання горища над квартирою № _ на вул. Галицькій, 61, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (загальна площа - 170,30 м2; дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.27; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.24. Підприємцю Євчук Н. Я. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Незалежності, 36А, під крамницю промтоварів загальною площею – 50,39 м2, з добудовою вітрин (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.04.2005 р. № 131, пункт 15.3; протокол міжвідомчої комісії від 31.03.2005 р. № 211). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.25. Підприємцю Щирбі О. М. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Ленкавського, 9, під крамницю промтоварів загальною площею – 73,10 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.3; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.26. Підприємцю Гріг Т. В. – переобладнання власної квартири № _ на вул. В. Чорновола, 33, під крамницю промтоварів загальною площею – 82,90 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.01.2006 р. № 30, пункт 14.4; протокол міжвідомчої комісії від 10.01.2006 р. № 01). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.27. Доцяку Д. Ф., Доцяк Н. М., Доцяку П. Д., Доцяк Н. Д. – долучення частини загального коридору до квартири № _ на вул. Василя Симоненка, 9, загальною площею – 49,19 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.09.2006 р. № 376, пункт 15.18; протокол міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05).


5.28. Відкритому акціонерному товариству “Івано-Франківськцемент” – об’єднання двох квартир № _ та № _ на вул. Гарбарській, 14, в одну двокімнатну квартиру № _ загальною площею – 46,5 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.07.2006 р. № 250, пункт 17.2; протокол міжвідомчої комісії від 05.07.2006 р. № 04).


5.29. Гойсану П. С. – переобладнання власної квартири № _ на вул. Грушевського, 22, під правниче бюро загальною площею – 36,6 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 25.02.2003 р. № 192, пункт 14.6; протокол міжвідомчої комісії від 31.01.2003 р. № 192). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.30. Підприємцю Косар М. В., Дублянику А. М. – об’єднання власної крамниці промтоварів та власної квартири № _ на вул. Незалежності, 36, з переобладнанням цих приміщень під офіс загальною площею – 64,56 м2 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.11.2006 р. № 475, пункт 15.3; протокол міжвідомчої комісії від 19.10.2006 р. № 07). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


5.31. Товариству з обмеженою відповідальністю “Альфабуд” – будівництво торгового центру з закладом громадського харчування та офісними приміщеннями загальною площею – 9603,26 м2 на вул. Незалежності, поруч будинку № 130 (дозвіл на проектно-пошукові роботи – рішення виконавчого комітету міської ради від 27.01.2004 р. № 36, пункт 1.37). Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


6. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 5) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектно-кошторисну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до початку будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. Міській інспекції Держархбудконтролю видавати дозвіл на виконання будівельних робіт після представлення замовником (забудівником) /розділ 5/ угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста. Будівництво здійснювати у терміни, визначені проектами організації робіт.


7. Дозволити індивідуальне житлове будівництво:


7.1. Гошовській Г. В. – реконструкцію власної частини будинку з влаштуванням житлових і допоміжних приміщень в горищному просторі на власній земельній ділянці на вул. Дружби, 30/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.12.2003 р.).


7.2. Бойчук О. В. – реконструкцію власної частини будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул. Дружби, 30/_ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 04.10.2003 р.).


7.3. Пашулі М. Д. – будівництво гаража на власній земельній ділянці на вул. Княгинин, 13 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 05.02.1986 р.).


7.4. Штогрин О. Ю. – реконструкцію власної квартири № _ з прибудовою ванної кімнати, кухні на власній земельній ділянці на вул. Надрічній, 28 (реєстрація свідоцтва на право власності на житловий будинок № _ від 01.02.2004 р.).


7.5. Включити співзабудівником: Олійника Р. Я. на реконструкцію літньої кухні на житловий будинок з прибудовою та надбудовою мансардного поверху, яку здійснює Олійник О. В. на власній земельній ділянці на вул. Ясінських, 19 (дозвіл на реконструкцію Олійник О. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.06.2004р. № 221).


7.6. Включити співзабудівником: Хоминця П. М. на будівництво житлового будинку, яке здійснює Хоминець М. П. на власній земельній ділянці на вул. Ботанічній, 38 (дозвіл на будівництво Хоминцю М. П. – рішення виконавчого комітету міської ради від 24.03.1998 р. № 124).


7.7. Мигович Л. Д. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Ботанічній, 63 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 16.03.1987 р.).


7.8. Включити співзабудівниками: Марищин Г. М., Овчаренка В. М., Овчаренка Р. М. на добудову до власного будинку житлових і допоміжних приміщень з надбудовою мансардного поверху; реконструкцію горищного простору під житлові приміщення та будівництво господарської будівлі, літньої кухні і гаража, яке здійснює Овчаренко Б. А. на власній земельній ділянці на вул. Кондукторській, 47А (дозвіл на добудову з надбудовою Овчаренко Б. А. – рішення виконавчого комітету міської ради від 18.05.1994 р. № 169, пункт 10.5).


7.9. Орихівській Т. В. – реконструкцію частини незавершеного будівництвом 2-квартирного житлового будинку під торгові приміщення на власній земельній ділянці на вул. Гетьмана Сагайдачного, 78А (дозвіл на будівництво Орихівській Т. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 01.06.2006 р. № 173).


7.10. Бойко І. І. – будівництво літньої кухні з господарськими приміщеннями та гаража на власній земельній ділянці в пров. Червоному, 9/_ (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 12.01.1993 р.).


7.11. Лічнер Л. І., Лічнеру В. М., Лічнер О. В., Лічнер О. В., Гуцану О. М., Гуцану О. О. – добудову до власної квартири № _ житлових і допоміжних приміщень з надбудовою мансардного поверху та влаштування в горищному просторі над власною квартирою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул. Матейки, 55.


7.12. Блеку Я. І., Блеку В. Я. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Мочульського, 5 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 30.07.1993 р.).


7.13. Васулі Г. М. – будівництво індивідуального житлового будинку, господарської будівлі літньої кухні і гаража на власній земельній ділянці на вул. Волинській, 25 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 31.05.1984 р.).


7.14. Камінській О. П. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Січинського, 9А.


7.15. Карбашевській Г. С. – реконструкцію власного житлового будинку з добудовою житлових і допоміжних приміщень та надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул. Одеській, 18 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 20.07.1993 р.).


7.16. Бейсюку П. П. – реконструкцію власної квартири № _ з добудовою та надбудовою житлових і допоміжних приміщень на власній земельній ділянці на вул. Гетьмана Сагайдачного, 54 (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 14.01.2003 р.).


7.17. Босович Г. Г. – реконструкцію господарської будівлі на житловий будинок з прибудовою та надбудовою житлових приміщень на власній земельній ділянці на вул. Сніжній, 33 (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 11.06.1993 р.).


7.18. Ільницькому М. С. – реконструкцію частини власного гаража на дві автомашини під житлові та допоміжні приміщення з надбудовою другого поверху на власній земельній ділянці на вул. М. Биха, 13А, 17 (дозвіл на будівництво гаража на дві автомашини Ільницькому М.С. – рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2004 р. № 418).


7.19. Лісовенку В. П. – реконструкцію власної частини житлового будинку з прибудовою кухні в пров. Червоному, 8 (реєстровий напис на документі про право особистої власності № _ від 18.01.1992 р.).


7.20. Аврамченку Ю. І. – будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Вербовій, 6.


7.21. Включити співзабудівником: Андрійовича Я. М. на завершення будівництва незавершеного будівництвом індивідуального житлового будинку, яке здійснює Андрійович М. С. на земельній ділянці на вул. Федьковича, 132А (дозвіл на будівництво Андрійович М. С. – рішення виконавчого комітету міської ради від 22.09.2004 р. № 365).


8. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 7) до початку робіт виготовити і погодити у встановленому порядку проектну документацію на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Приступати до будівництва (реконструкції, переобладнання) після отримання в міській інспекції Держархбудконтролю дозволу на виконання будівельних робіт. За будівництво без отримання дозволу, затвердженої та погодженої у встановленому порядку проектної документації, або з порушенням будівельних норм і правил наступає цивільно-правова відповідальність, передбачена ст. 376 Цивільного Кодексу України.


9. Передати функції «Замовника»:


9.1. Підприємцю Глущенку В. М. - на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) для будівництва комплексу сервісного обслуговування автотранспорту на вул. Б. Хмельницького, поруч території заводу “Індуктор”, від підприємця Карп І. В., на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи підприємцю Карп І. В. – рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2004 р. № 418, пункт 3.10), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та при умові переоформлення, через міське управління земельних ресурсів, права на користування земельною ділянкою.


9.2. Лекуш І. М. – на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Виговського, 10А, від Сенишин Н. Ю., на підставі набуття права власності (реєстрація договору купівлі-продажу № _ від 01.12.2006 р.; дозвіл на будівництво Сенишин Н. Ю.- рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2005 р. № 356).


9.3. Передруку І. І. – на переобладнання власних підвальних приміщень на вул. Січових Стрільців, 3, під кафе-бар, від Гордіна Ю. Л., на підставі набуття права власності (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 29.08.2006 р.; дозвіл на переобладнання Гордіну Ю. Л. – рішення виконавчого комітету міської ради від 20.04.2004 р. № 131, пункт 11.2). Переобладнання здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста та після оформлення через міське управління земельних ресурсів права на користування земельною ділянкою.


9.5. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс плюс” на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) – для будівництва об’єкту незавершеної будівлі житлового будинку (№ 21 по генплану) у 4-му мікрорайоні на вул. Тролейбусній – Хіміків, від ТзОВ “ТрансКомСервіс”, на підставі їх звернень (дозвіл на проектно-пошукові роботи ТзОВ “ТрансКомСервіс” – рішення виконавчого комітету міської ради від 28.01.2005 р. № 18, пункт 3.9), при умові пайової участі у спорудженні інженерних мереж та споруд. Проектування здійснювати через управління капітального будівництва виконавчого комітету міської ради.


9.6. Товариству з обмеженою відповідальністю “ТрансКомСервіс плюс” на будівництво 6-ти поверхового багатоквартирного житлового будинку-вставки (загальна житлова площа – 982,9 м2) з приміщеннями громадського призначення (загальна площа громадських приміщень – 164,2 м2) на орендованій земельній ділянці на вул. Гаркуші, 19, від ТзОВ “ТрансКомСервіс”, на підставі їх звернень (дозвіл на будівництво ТзОВ “ТрансКомСервіс” – рішення виконавчого комітету міської ради від 23.11.2006 р. № 475, пункт 5.4). Зобов’язати ТзОВ “ТрансКомСервіс плюс” до початку будівництва знести знятий з балансу існуючий будинок № 19 на вул. Гаркуші. Будівництво здійснювати на умовах угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


10. Зобов’язати замовників /забудівників/ (розділ 9) до початку проведення будівельних робіт переоформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою. Дане рішення набуває чинності після державної реєстрації договору оренди землі (державного акту на право приватної власності на землю).


11. Внести зміни:


11.1. Пункт 11.5 рішення виконавчого комітету міської ради від 23.11.2006 р. № 475 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт на підставі протоколу міжвідомчої комісії (протокол від 07.09.2006 р. № 06) Стасюк І. І. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 47, під крамницю промтоварів, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт на підставі протоколу міжвідомчої комісії (протокол від 07.09.2006 р. № 06) Стасюк І. І. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Галицькій, 47, під крамницю промтоварів, з добудовою, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.2. Пункт 5.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 14.08.2001 р. № 334 про дозвіл Говері М. О. на будівництво індивідуального житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Кармелюка, 6А, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити Говері М. О. – будівництво 2-квартирного житлового будинку на власній земельній ділянці на вул. Кармелюка, 6А”.


11.3. Пункт 3.9 рішення виконавчого комітету міської ради від 23.11.2006 р. № 475 про дозвіл підприємцю Спетрук Я. С. на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) для реконструкції власної частини адміністративно-складських приміщень на вул. Гетьмана Сагайдачного, 48В, на підставі повторного звернення, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт (дозволити збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Спетрук Я. С. – для реконструкції власної частини адміністративно-складських приміщень на вул. Гетьмана Сагайдачного, 48В, під складські приміщення, з прибудовою пункту обслуговування автомобілів та надбудовою офісних приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.07.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста”.


11.4. Пункт 15.7 рішення виконавчого комітету міської ради від 28.11.2006 р. № 475 про дозвіл проведення проектно-пошукових робіт на підставі протоколу міжвідомчої комісії від 10.08.2006 р. № 05 Шютте Г. І. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. О. Басараб, 2, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста, на підставі повторного звернення та документально завіреної допомоги медикаментами міській поліклініці № 4, викласти в редакції:

“Дозволити проведення проектно-пошукових робіт Шютте Г. І. – для добудови житлових приміщень до власної квартири № _ на вул. О. Басараб, 2”.


12. Замовникам (розділ 11) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 11) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на будівництво (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 11) до початку проведення будівельних робіт (переобладнання, реконструкції) оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою (зміну цільового призначення земельної ділянки).


13. Продовжити до 20.06.2007 р.:


13.1. Термін дії пункту 3.18 рішення виконавчого комітету міської ради від 19.10.2004 р. № 418 про дозвіл на проведення проектно-пошукових робіт (дозвіл на збір матеріалів погодження місця розташування земельної ділянки) підприємцю Василик Г. С. – для будівництва торгово-громадського комплексу з офісними приміщеннями на місці викуплених нежитлових приміщень на вул. Василіянок, 1, при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


14. Вважати таким, що втратив чинність:


14.1. Пункт 19.48 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.03.1994 р. № 102 про надання дозволу Воронич В. І. на будівництво індивідуального житлового будинку на вул. Надрічній, 2Г, з причини розташування земельної ділянки в санітарно-захисних зонах спиртогорілчаного об’єднання та кладовища.


14.2. Пункт 19.49 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.03.1994 р. № 102 про надання дозволу Когуту С. М. на будівництво індивідуального житлового будинку на вул. Надрічній, 2Д, з причини розташування земельної ділянки в санітарно-захисних зонах спиртогорілчаного об’єднання та кладовища.


14.3. Пункт 19.50 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.03.1994 р. № 102 про надання дозволу Стасюку Є. М. на будівництво індивідуального житлового будинку на вул. Надрічній, 2Б, з причини розташування земельної ділянки в санітарно-захисних зонах спиртогорілчаного об’єднання та кладовища.


15. Дозволити проведення проектно-пошукових робіт згідно з висновками міжвідомчої комісії (протокол міжвідомчої комісії від 29.11.2006 р. № 08):


15.1. Підприємцю Максимів Л. Ф., Дзіворонюк В. Р., Куницькій С. В., Бойківу Б. Й., Жураковській М. П., Жураковському І. Я., Тацюк Н. С. – для реконструкції з добудовою власної крамниці “Алмаз” на вул. Незалежності, 15 (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 03.06.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.2. Підприємцю Данилів О. В. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Гаркуші, 7, під офісні приміщення (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 24.05.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.3. Підприємцю Шатирко Г. Г. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Заклинських, 1, під офісні приміщення з влаштуванням окремого входу зі сходами за рахунок внутрішнього простору приміщень (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 15.08.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.4. Підприємцю Николайчук Х. Я. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Б. Лепкого, 22, під косметологічний кабінет з лікувально-діагностичним центром (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від 06.08.1999 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.5. Гуменюку М. П. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Незалежності, 103, під крамницю промтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 22.11.2004р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.6. Шевазі В. М. – для переобладнання власної квартири № _ на вул. Івана Франка, 37, під (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 12.10.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.7. Качкану В. В. – для переобладнання власних квартир № _ та № _ на вул. В. Чорновола, 5, під салон-перукарню (договір купівлі – продажу № _ від 15.02.2006 р.; № _ від 03.03.2006 р., при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.8. Мельнику П. З. – для переобладнання власної квартири № _ на Північному бульварі ім. О. Пушкіна, 7А, під крамницю продтоварів (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 18.02.2006 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.9. Плетеницькому Р. О. – для перепланування власної квартири № _ на вул. М.Вороного, 16А, з добудовою (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 23.01.2005 р.).


15.10. Шпакович Н. П. – для об’єднання двох власних квартир № _ та № _ на вул. Гетьмана Мазепи, 38, в одну (реєстраційний напис на правовстановлювальному документі № _ від вересня 2002 р.).


15.11. Українець В. В. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Академіка Гнатюка, 12, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ та добудову холу (свідоцтво про право на спадщину за законом № _ від 17.08.2005 р.; реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 24.10.2006р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.12. Крутику В. Ф., Крутик Г. І. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Академіка Гнатюка, 12, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ та добудову холу (свідоцтво про право власності на житло від 25.09.1997 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.13. Кривенковій М. Д., Крівенкову В. К., Крівенковій Н. В. – для реконструкції власної квартири № _ на вул. Кривоноса, 11А, з добудовою та переобладнання горища над власною квартирою № _ під житлові приміщення, з долученням їх до цієї квартири, (реєстрація свідоцтва про право власності на житло № _ від 24.12.1998 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.14. Мельниченко М. М. – для переобладнання горища над власною квартирою № _ на вул. Української Дивізії, 3, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 16.05.2005 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.15. Гошоватюку Б. С. – для переобладнання частини горища в межах існуючої квартири № _ на вул. М.Грушевського, 1, під житлові приміщення, з долученням їх до квартири № _ (реєстрація права власності на нерухоме майно № _ від 03.08.2004 р.), при умові укладення угоди з виконавчим комітетом міської ради про участь у соціально-економічному розвитку міста.


15.16. Кучмі П. В., Кучмі Г. Й., Кучмі В. П., Кучмі С. П., Кучмі Д. П., Кучмі А. П. , Кучмі Л. П., Ружило Г. Ю. – для роз’єднання власної 5-кімнатної квартири № _ на вул. Тисменицькій, 238 на дві окремі квартири (реєстрація свідоцтва на право власності на житло № _ від 12.10.1999 р.).


16. Замовникам (розділ 15) проектно-пошукові роботи виконати в шестимісячний термін. Після закінчення цього терміну рішення виконавчого комітету міської ради (розділ 15) вважати таким, що втратило чинність. Угоди про участь у соціально-економічному розвитку міста укласти до отримання дозволу виконавчого комітету міської ради на початок проведення будівельних робіт (реконструкцію, переобладнання). Зобов’язати замовників (розділ 15), які здійснюють переобладнання житлових приміщень в нежитлові, або здійснюють добудови до початку переобладнання чи добудови оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


17. Дозволити встановити тимчасово, до 20.12.2008 р., збірно-розбірний металевий гараж Титаренку В. В., інваліду війни другої групи – для зберігання власного автомобіля з ручним керуванням у дворі будинку № 36 на вул. Короля Данила. Зобов’язати Титаренка В. В. у трьохмісячний термін оформити через міське управління земельних ресурсів право на користування земельною ділянкою.


18.1. Продовжити до 20.12.2008 р.:


18.1. Пункт 9.1 рішення виконавчого комітету міської ради від 16.03.1999 р. № 106 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража Швецю Р. Г., ліквідатору аварії на ЧАЕС 1-ої категорії, інваліду другої групи загального захворювання – для зберігання власного автомобіля з ручним керуванням у дворі будинку № 149 на вул. Галицькій. Зобов’язати Швеця Р. Г. у трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


18.2. Пункт 9.2 рішення виконавчого комітету міської ради від 27.08.2002 р. № 328 про дозвіл на тимчасове встановлення збірно-розбірного металевого гаража Антонюку І. П., ветерану війни, інваліду другої групи – для зберігання власного автомобіля у дворі будинку № 36 на вул. Б. Хмельницького. Зобов’язати Антонюка І. П. трьохмісячний термін оформити, через міське управління земельних ресурсів, право на користування земельною ділянкою.


19. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Швадчака.



Міський голова                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.